""
""

Inter hoće za džabe, Lukaš hoće da igra

Vreme čitanja: 1min | sub. 24.12.16. | 22:45

Liverpul bi, ipak, da proda brazilskog vezistu

Izgleda da je posle devet godina doplo vreme za rastanak Lukaša Leive i Liverpula.

Brazilski vezista, koji kod Jirgena Klopa uglavnom greje klupu i ulazi, a priliku dobija u finišu utakmica kad je potrebno sačuvati prednost, jednom nogom je praktično napustio Enfild roud i kako sad stvari stoje njegova naredna desetinacija mogla bi da bude - Inter.

Izabrane vesti

Pitanje je samo pod kojim uslovima. Engleski i italijanski mediji prenose da je Leiva pristao da pojača Nerazure, međutim, spore se povodom finansijskih detalja moguće saradnje. Jedni pišu da će Milanezi platiti oko 5.000.000 evra za njegov potpis, međutim, teško je poverovati da će Inter, koji ne stoji finansijski baš idealno, platiti pomenutu sumu. Pogotovo za igrača kome na leto ističe ugovor.

Tim pre što ima medija koji tvrde da je izričit zahtev kluba sa stadiona „Đuzepe Meaca“ da Lukaša Leivu dovede na pozajmicu. I to bez prava otkupa, nego samo s namerom da mu završi posao i odigra do kraja sezone, kad će potražiti bolja rešenja. Što deluje logično ako se zna da je Inter kao prioritet na poziciji zadnjeg veznog označio Milana Badelja iz Fjorentine. Barata se još imenima Lukasa Bilje iz Lacija i Luiza Gustava iz Volfzburga.

Opet, zašto bi Liverpul slao igrača na pozajmicu šest meseci pre kraja saradnje? A njemu je prva ambicijda da igra. Zaguljeno...

(FOTO: Action images) 


tagovi

EngleskaEvropaInterItalijaLiverpulLukaš LeivaPremijer ligaSerija A

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara