""
""

Inter i Argentinci - uvek najbolja kombinacija! Banega mora da igra, sa njim je i Ikardi onaj pravi (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | sre. 21.12.16. | 22:39

Kao nekada, Gaučosi ponovo vode glavnu reč u timu Nerazura, a žrtva je bio Lacio - 3:0

Stefano Pioli je povezao redove Intera i Nerazuri počinju da liče na pravi tim. Drugi put u sezoni su vezali tri pobede. Nova žrtva je bio Lacio koji je deklasiran u drugom poluvremenu i ispraćen sa konačnih 3:0. Interu je ovo četvrta pobeda u poslednjih pet utakmica i Evropa je ponovo zamirisala Nerazurima…

Izabrane vesti

Koliko ubedljiva pobeda, toliko isto i igra Argentinaca Banege i Ikardija može da raduje tifoze Intera. Sa ovakvima Banegom i Ikardi deluje mnogo opasnije.

Bez suspendovanih Žoao Marija i Felipea Mela, kao i povređenog Medela, Pioli je bio prinuđen da promeni sistem na 4-2-3-1. U toj formaciji je Banega dobio ulogu isturenog plejmejkera oko kojeg se vrtela cela igra Nerazura i očigledno da je to pravac kojem bi Pioli trebalo da teži. Pravi Banega može da bude ključni igrač u nastavku sezone… Kada su Argentinci vodili glavnu reč u ovom klubu pre nekoliko godina, bilo je i sjajnih rezultata. Isti recept bi mogao da proradi i sada. 

Ali na početku meča sa Rimljanima, slika nije izgledala obećavajuće. Po navici, najbolji igrač Intera je bio Handanović koji je u prvom poluvremenu sa dve dobre inetrvencije zaustavio Ćira Imobilea, a dva puta je i Dambrozio spasao gol domaćina. Dobru šansu je imao i Sergej Milinković Savić, ali je i on bio neprecizan. Kod Intera je samo Perišić u dva navrata zapretio.

Lacio je bio bolji u prvih 45 minuta, bolji je bio i na početku drugog poluvremena, a onda je majstorija Banege umalo pocepala mrežu Rimljana i raznela im je igru u paramparčad. Apsolutni projektil pojačanja iz Sevilje je načeo Lacijale i skinuo okove sa nogu domaćim fudbalerima. Potom je odlični Dambrozio idealnim centrašutem pronašao Ikardija koji je glavom duplirao prednost. Tada je praktično sve bilo gotovo, a definitivnu presudu je potpisao Ikardi drugim golom posle maestralne asistencije Banege.

Njih dvojica mogu da lansiraju Inter ka Evropi… 

SERIJA A - 18. KOLO:

Atalanta - Empoli 2:1 (0:0)
/Kesi 74, D'Alesandro 90+4 - Mčedlidze 51/

Sreda:
Inter - Lacio 3:0 (0:0)
/Banega 54, Ikardi 56, 65/

Četvrtak:
20.45 Kaljari - Sasuolo
20.45 Fjorentina - Napoli
20,45 Palermo - Peskara
20.45 Roma - Kjevo
20.45 Sampdorija - Udineze
20.45 Torino - Đenova


tagovi

Ever BanegaEvropaInterItalijaLacioMauro IkardiSerija A

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara