""
""

Inter izvisio za Kandrevu, stiže napadač Sasuola, a cena 25.000.000 evra!

Vreme čitanja: 1min | pon. 20.06.16. | 17:59

Krilni fudbaler Lacija seli se u Čelsi za 32.000.000...

Proteklih 24 časa doneli su preokret u pokušaju Intera da dovede atraktivno pojačanje u napadu.

Izabrane vesti

Milanski klub je bio zagrizao za krilnog fudbalera Lacija Antonija Kandrevu, ali je izgubio trku sa Čelsijem, koji je prema navodima Republike, rešio da plati Rimljanima traženih 32.000.000 evra za usluge reprezentativca Italije.

Nije bilo teško Kandrevi da prihvati ponudu Plavaca, posebno jer na klupu Čelsija od leta seda aktuelni selektor Italije Antonio Konte, koji mu bezgranično veruje u nacionalnom timu, gde je krilni fudbaler neizostavni deo ekipe na Evropskom prvenstvu u Francuskoj.

Inter nije želeo da izdvoji toliki novac za kupovinu Kandreve, a umesto njega okrenuo se dovođenju Domenika Berardija, napadača Sasuola, koji će ih skupo koštati. Priča oko angažovanja povremenog reprezentativca Italije je ozbiljna, što je potvrdio i agent sjajnog fudbalera koji je otkrio da je u opticaju obeštećenje od 25.000.000 evra. 

Berardi je, navodno, odbio Juventus, jer ne mogu da mu garantuju standardnu minutažu naredne sezone, dok je Inter spreman da ga pusti i da mu čak poveća godišnju platu sa 1.100.000 evra na 2.500.000 po sezoni.
“Inter je opet u igri i vrlo su rešeni da okončaju ovaj transfer. Domeniko je na odmoru, kada se vrati završićemo posao. Dok se on ne pojavi, preostaje da Sasuolo razmotri ponudu, ali kako sada izgleda obeštećenje je zaista zadovoljavajuće”, istakao je agent Simone Segedoni.

(FOTO: Action Images)


tagovi

TransferiSerija Aletnji prelazni rok 2016JuventusItalijaInterEvropaDomeniko BerardiAntonio Kandreva

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara