""
""

Inter lansirao još jednu veliku priču: Gerero procenjen na 13.000.000 evra!

Vreme čitanja: 1min | čet. 20.08.15. | 18:50

Međutim, Flamengo traži 18.000.000, koliko iznosi njegova otkupna klauzula...

Shvatio je Roberto Mančini da će mu za narednu sezonu biti potrebna ozbiljna „vatrena moć“ ukoliko želi da se suprotstavi Juventusu, Romi i Milanu u napadu na Skudeto, pa je rešio da na Đuzepe Meacu dovede još jednog iskusnog napadača.

Izabrane vesti

Ako je verovati pisanju brojnih brazilskih medija, Inter je na adresu Flamenga dostavio zvaničnu ponudu za Paola Gerera u iznosu od 13.000.000 evra, u nadi da će prekaljenog Peruanca uspeti da namami da se vrati u evropski fudbal. Međutim, iz Brazila je ekspresno stigla povratna informacija – pregovori mogu da počnu samo u slučaju ako je Inter spreman da plati 18.000.000 evra, koliko iznosi Gererova otkupna klauzula.

Nekadašnji napadač minhenskog Bajerna i Hamburgera navodno nema ništa protiv toga da zaigra za Nerazure, uprkos tome što je igrač Flamenga postao krajem maja ove godine, a zvanični debi upisao tek početkom jula.

Gerero je u 2015. godini odigrao 19 utakmica u svim takmičenjima, a mrežu je tresao u čak 12 navrata.

S obzirom na to da Inter u ovom trenutku od klasičnih napadača ima samo Maura Ikardija, te Stevana Jovetića i Rodriga Palasija na mestu polušpica, jasno je da bi Gerero mogao da dobije značajnu ulogu u sistemu Roberta Mančinija. Pitanje je samo da li će Nerazuri želeti da plate veliki novac za 31-godišnjeg golgetera. 

(FOTO: Action Images)


tagovi

Serija Aprelazni rok 2015Paolo GereroJužna AmerikaItalijaInterFlamengoEvropaBrazil

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara