""
""

Inter „pljačka“ Romu: Skoro 100.000.000 evra za paket!

Vreme čitanja: 2min | sub. 04.03.17. | 11:51

Posle Manolasa, Nerazuri hoće još jednu zvezdu Rome, a cifre su da zaboli glava

Inter je rešio da očerupa Romu! Poput pljačkaškog pohoda Vizigota u petom veku, tako i Kinezi na čelu Intera žele fudbalsko blago iz Rima. Otkako je kineski gigant Suning postao većinski vlasnik kluba, Inter postaje sve ozbiljniji igrač na fudbalskoj pijaci i ne žali novac za pojačanja.

Izabrane vesti

Jedna od narednih meta je i Romin vezista Kevin Strotman! Pored njega, Nerazuri su još ranije krenuli u operaciju dovođenja Kostasa Manolasa.

Suning je u prethodna dva prelazna roka uložio 130.000.000 evra u dovođenje pojačanja i kupio atraktivna pojačanja poput Žoao Marija, Kandreve, Gabrijele Barbose i Galjardinija. Za sledeće leto bi Suning mogao da izdvoji još 150.000.000 evra namenjena za pojačanja, a Romini fudbaleri su na vrhu liste želja.

Pregovori sa Manolasom su počeli još zimus i Grk je blizu odluke da prihvati selidbu u Milano u transferu teškom 45.000.000 evra. A u paketu bi mogao da krene i njegov saigrač Kevin Strotman. Kinezi na čelu Intera su volji da plate između 40.000.000 i 45.000.000 evra za kupovinu holandskog veziste. S obzirom da Strotman ima 27 godina, da je u prošlosti imao velike probleme sa povredama i da mu ugovor ističe u leto 2018. godine, to je prilično dobra ponuda za Romu. Poznati su i detalji ponude igraču. Inter mu nudi ugovor na tri godine vredan 5.000.000 evra po sezoni. Tako bi postao jedan od najbolje plaćenih igrača u Seriji A...

Roma još nije ponudila novi ugovor Strotmanu što navodi na zaključak da bi Holanđanin mogao da bude prodat. Vučica bi radije prodala Holanđanina u inostranstvo jer ne želi da pojačava direktnog rivala, ali Interova ponuda je u rangu onih koje se ne odbijaju. Pogotovo što rimski klub ima probleme sa finansijskim fer-plejom i moraće da popuni kasu i „ispegla knjige“ prodajom nekog od najboljih igrača.

(FOTO: Action images)


tagovi

EvropaInterItalijaKevin StrotmanKostas ManolasRomaSerija A

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara