""
""

Inter se ne šali - stiže štoper iz Sosijedada od 32.000.000 evra!

Vreme čitanja: 2min | uto. 11.07.17. | 14:35

Milan Škrinijar uskoro dobija partnera

Čekala su Interovi navijači kao ozebli sunce da njihov voljeni klub krene u veliki pohod na transfer pijaci, a kako je prošao 1. jul i tako završen krug finansijskog fer-pleja Nerazuri su se tako obrušili na tržište. Zasad su stigli samo Milan Škrinijar iz Sampdorije i Borha Valero iz Fjorentine, ali uskoro će biti još novih imena. Jedno od njih mogao bi da bude Nemanja Matić, a možda još pre mogao bi da stigne - Injigo Martinez.

Izabrane vesti

Kako javljaju mediji bliski Real Sosijedadu, Inter je navodno spreman da iskešira 32.000.000 evra i tako aktivira Martinezovu otkupnu klauzulu i tako kompletira štopersku liniju. I Martinez je zaintrigiran ovom idejom i spreman je da napravi veliki iskorak u karijeri. 

Na putu eventualne realizacije transfera stoji interesovanje Mančester Sitija, koji takođe želi da plati traženu sumu novca. Doduše, Martinezova želja je, kako se navodi, da ipak krene put Intera jer smatra da bi se lakše uklopio u italijanski sistem fudbala, pre nego ostrvski. Takođe, igrač smatra da bi u strašnoj konkurenciji u Sitiju mogao da ostane bez minutaže, a u godini kada će se svi boriti za mesto u reprezentaciji za Mundijal u Rusiji, to će biti jedna od najvažnijih stavki. 

Minute će u Interu dobiti sigurno, uprkos tome što su na papiru konkurencija Džejson Muriljo, Miranda i Andrea Ranokija. Muriljo bi karijeru mogao da nastavi u Zenitu, dok je Ranokija odavno dobio odrešene ruke da se bavi novim angažmanom, dok je jedino Miranda siguran. 

Martinez ima 26 godina, dete je Real Sosijedada, a aprila prošle godine produžio je ugovor sa klubom do juna 2021. Tada je i ubačena pomenuta klauzula. 

(FOTO: Action Images)


tagovi

EngleskaEvropaInjigo MartinezInterItalijaMančester SitiPremijer ligaPrimeraReal SosijedadSerija AŠpanija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara