Inter se uzda u Solomona i Andrića

Vreme čitanja: 1min | pet. 31.08.18. | 13:10

Okršaj direktnih rivala za opstanak na premijeri šestog kola HNL-a

U petak startuje i šesto kolo hrvatske prve lige, koje otvaraju Inter iz Zaprešića i Rudeš (20.00).

Inter je favorit, u prošlom kolu je remizirao sa spliskim Hajdukom (2:2), pre toga dobio Goricu, a Samira Toplaka posebno može da raduje činjenica da je glavni golgeter Intera Komnen Andrić igrao veoma dobro. Srpski internacionalac je nekada nastupao za kragujevački Radnički, OFK Beograd, Žalgiris i Belenenseš. Interesantno je da boje Intera brane i nekadašnji fudbaler Partizana Teofilus Solomon te Marko Burzanović, mlađi brat starijeg i poznatijeg Igora, nekadašnjeg fudbalera Crvene zvezde.
"Bila je to zanimljiva utakmica, ali rezultat je bio realan, iako smo dva puta vodili. Kako bilo, zadovoljan sam sveukupnim utiskom. Izveo sam ofanzivan sastav sa Andrićem i Solomonom, jurili smo pobedu, ali na kraju nismo uspeli. Ipak, isplatilo se jer smo dali dva gola", rekao je trener domaćih.

Izabrane vesti

Rudeš je dobro startovao remijem protiv Dinama, ali je nakon toga vezao četiri poraza, što i nije neko iznenađenje jer je Alaves prekinuo saradnju sa ovim klubom i prešao u Istru. S obzirom na to da Rudeš ukršta koplja sa direktnim konkurentom u borbi za opstanak, treba očekivati ofanzivnu postavu oba tima. Prednost svakako ide Interu.

HRVATSKA 1 - 6. KOLO:

Petak

Subota

Nedelja

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama

Foto: Shutterstock


tagovi

Hrvatska 1HrvatskaRudešInter Zaprešić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara