Janik Fereira Karasko
Janik Fereira Karasko

Interova greška Ivan Perišić i minus od bar 10.000.000 za šest meseci, sledi napad na Karaska

Vreme čitanja: 2min | sub. 26.01.19. | 11:02

Belgijanac očajnički želi da napusti Kinu

Svakim satom postaje sve jasnije: Ivan Perišić posle četiri godine Interu pakuje kofere. Nerazuri su očigledno procenili da 29-godišnji Hrvat, na trenutke među najboljim igračima ekipe tokom svog mandata na “Đuzepe Meaci”, jednostavno više nema šta da pruži klubu. Rastanak je neminovan o čemu svedoče i poslednji tekstovi italijanskih medija. U svakom sledećem najniža cena koju bi Inter prihvatio – sve je niža, pa jutros Gazeta delo Sport piše da bi milanski gigant pristao i na 35.000.000.

Podsetimo, letos je od Junajteda mogao komotno da uzme 50.000.000, pominjalo se čak i okruglih 60.000.000, ali tada je Inter još verovao u Perišića. U međuvremenu su odnosi zahladeli. U međuvremenu se pojavila opcija da na “Meacu” stigne Janik Fereira Karasko, koji očajnički želi da napusti Dalijen Jifang.

Izabrane vesti

Karaskovo ime je u stvari glavna novost, s obzirom da se Belgijanac do sada uglavnom dovodio u vezu sa Interovim gradskim rivalom Milanom. Sada se tek pominje i Inter, koji bi i sa malim procenom od obeštećenja od Perišića mogao da isplati Dalijan. Kinezima su jednostavno vezane ruke kada igrači insistiraju na odlasku.

Karasko insistira. A i Perišić je već nekoliko puta govorio o tome kako bi se vrlo rado oprobao u Premijer ligi. Zaista poslednjih meseci ne igra na prepoznatljivom nivou, ali nema sumnje da bi se našao neki engleski klub spreman da na sto istrese 35.000.000 ili 40.000.000 evra za Perišića. Daju oni i više i za gore igrače.

Sve se lepo namešta...

(FOTO: Reuters)


tagovi

Ivan PerišićJanik Fereira KaraskoZimski prelazni rok 2019

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara