Interova šansa bolnica u Rijeci

Vreme čitanja: 2min | sre. 24.04.19. | 14:34

Igor Bišćan muku muči sa povređenim igračima

Drugo polufinale Kupa Hrvatske donosi nam okršaj u kojem je Rijeka veliki favorit, ali je pritisnuta neverovatnim brojem povreda. Zato možemo reći da i momci Samira Toplaka imaju razloga za optimizam, posebno uz podršku svoje publike (18.00).

Dinamo je jučerašnjom pobedom od 2:0 protiv Osijeka izborio finale hrvatskog kupa, a protivnika će saznati posle večerašnjeg dvoboja u Zaprešiću. Inter je na domaćem terenu uvek neugodan protivnik, a posebno kada se igra u nokaut fazi i na samo jednu utakmicu, bez mogućnosti za popravni. Zaprešićani traže svoj drugi prolaz u finale u istoriji. Trener Toplak ima razlog za optimizam u činjenici da danas ima kompletnu ekipu na raspolaganju, bez ijednog povređenog igrača. Imaće keramičari i veliki motiv jer su u nedavnoj prvenstvenoj utakmici na Rujevici poniženi sa 7:0. Takođe, Inter je u svim takmičenjima nanizao čak sedam poraza od društva s Kvarnera, a zadnji put su ga pobedili davne 2012. godine. Od tada traje niz dug 19 utakmica u kojima je viđeno pet remija i 12 pobeda Rijeke.

Izabrane vesti

Gosti stižu u Zaprešić posle teškog nokauta od Hajduka. Predvođeni Stankom Jurićem, Splićani su slavili 4:0 i nakon 2011. prekinuli post bez pobede protiv Riječana na Poljudu. Iako za ovako visok poraz nema opravdanja, treba reći kako Igor Bišćan ima velikih problema sa povredama. Nedostaju mu Pavelić, Raspopović, Tomečak, Velkovski, Capan, Gorgon i Vuk.

HRVATSKA, KUP - POLUFINALE

Sreda
18.00: (6,75) Inter (4,10) Rijeka (1,45)

*** kvote su podložne promenama

Foto: Shutterstock


tagovi

Inter ZaprešićRijekasportsko klađenje

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara