""
""

Interu očišćen put - Eder završen! Igrač se žrtvovao i odrekao se para zbog Nerazura

Vreme čitanja: 1min | čet. 28.01.16. | 13:48

Lester je odustao, ali Interisti treba da se zahvale Brazilcu koji igra za Italiju

Inter je konačno na pragu najvećeg pojačanja. Danas je član Sampdorije postao Interov štoper Andrea Ranokija, a u suprotnom smeru kreće mnogo ozbiljnija “pošiljka” - Eder!

Izabrane vesti

Brazilac koji igra za Italiju je i letos bio velika želja Mančinija, ali ga Sampdorija nije pustila, pa je kao aletrnativa u poslednjem momentu došao Adem Ljajić. Sada je kucnuo čas za transfer. Nerazuri su danima pregovarali oko Edera, bili u opasnosti da ga izgube, ali im je sada očišćen put. Zaslugom samog igrača.

Eder je imao ponudu Lestera koju je odbio uz obrazloženje da želi samo u Inter. Lisice su ponudile Sampdoriji 13.000.000 evra što je predsaednik Ferero prihvatio. Ederu je nuđen ugovor vredan 2.200.000 evra godišnje, ali se on zhavlio uz obraloženje da čeka Inter.

Bio je to signal da Inter nipošto ne sme da odustane od Edera. Pregovori dva kluba su praktično završeni i reprezentativac Azura će pojačati napad Intera. Milanski klub će Sampdoriji za pozajmicu platiti 1.500.000 evra plus 10.500.000 evra za obavezan otkup ugovora na kraju sezone. Takođe, ubačena je i klauzula o eventualnim bonusima u visini od miliona evra.

Što se Edera tiče, on je pristao na manje od onoga što mu je nudio Lester. Brazilac je prihvatio ponudu za ugovor na četiri godine vredan 1.800.000 evra po sezoni. 

(FOTO: Action images)


tagovi

Zimski prelazni rok 2016Serija ASampdorijaLester SitiItalijaInterEvropaEder Martins

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara