"Vladimir Radivojević"
"Vladimir Radivojević"

IRONIJA ŽIVOTA: Pre dve godine maltretiran u Lučanima, sada stiže u Zvezdu (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | sub. 15.06.13. | 17:17

MOZZART Sport saznaje da je Vladimir Radivojević već dogovorio dolazak među crveno-bele

Vladimir RadivojevićŠta ti je sudbina! Pre samo dve godine Vladimir Radivojević je zbog odbijanja da produži ugovor bio maltretiran u Lučanima, pošto ga je uprava Mladosti terala da trenira u ponoć i u kopačkama trči po tartan stazi, a sada se iskusni Lozničanin izborio za priliku da obuče dres Crvene zvezde!

Naime, kako ekskluzivno saznaje MOZZART Sport, Radivojević je sa crveno-belima već dogovorio dolazak u Ljutice Bogdana, iako detalji saradnje nisu definisani, a pritom uprava srpskog viceprvaka treba da se i sa Javorom sporazume kada je u pitanju visina obeštećenja.

Izabrane vesti

Međutim, s obzirom da 27-godišnjem vezisti ugovor ističe na zimu jasno je da tim iz Ivanjice baš i neće moći da "zacepi" neku nenormalnu cenu, jer bi u tom slučaju mogao da za šest meseci ostane bez dinara.

Radivojević je, inače, u protekloj sezoni bio jedan od nosioca igre Javora što mu je donelo i 19. mesto na listi TOP 25 igrača Superlige. Postigao je osam golova (još dva u Kupu u kojem su Ivanjičani stigli do polufinala) i tome pridodao četiri asistencije.

Vladimir Radivojević se najverovatnije neće pojaviti na prvoj prozivci Rikarda Sa Pinta, već će se novim saigračima priključiti u utorak ili sredu.

Podsetimo, crveno-beli su na pragu dogovora i sa napadačem Đorđem Rakićem, a već se pominjalo da je prvi kandidat za štopersku poziciju Mario Maslać iz čačanskog Borca. Ipak, on ima i druge ponude (navodno postoji i interesovanje Partizana), pa je pitanje koju će prihvatiti.

(FOTO: MN Press)


tagovi

FK Crvena zvezdaJavorSrbijaSuperligaVladimir Radivojević

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara