""
""

Isplaćeno: Murić + Milutinović + Vilson = 235.000 evra! Iskeširan novac i za Pecarskog

Vreme čitanja: 2min | sub. 23.09.17. | 15:15

Partizan sada može da registruje nove igrače

Partizanovim mukama sa registracijom novajlija došao je kraj - u jednom danu uprava Parnog valjka isplatila je trojicu bivših igrača i tako obezbedila mogućnost da angažuje pojačanja za narednu sezonu. 

Izabrane vesti

Kako saznaje MOZZART Sport, Partizan je isplatio Eda Murića, Džamara Vilsona i Andreju Milutinovića za sumu od 235.000 evra! Precizno - Muriću 150.000, Milutinoviću 70.000 i Vilsonu 15.000 evropskih novčanica. Dugovi prema Muriću i Milutinoviću datiraju još iz vremena kada je na klupi bio Duško Vujošević. Podsetimo, još krajem jula iz sedišta Košarkaškog arbitražnog tribunala (BAT) stigla je presuda u korist zlatnog slovenačkog reprezentativca za isplatu pomenute sume novca, posle čega Partizan više nije imao kuda. Slična situacija bila je i u slučaju finskog reprezentativca i srpskog šutera.

To, ipak, nije sve što se dešavanja u Humskoj 1 tiče. Naime, u istom mahu crno-beli zatvorili su i priču oko talentovanog centra Marka Pecarskog. Naime, Partizan je bio u dužnosti da Bajernu isplati čak 100.000 evra za obeštećenje, ali je na kraju postignut dogovor na isplatu od 70.000 evra. 

Kako novi plejmejker Patrik Miler stiže već u nedelju, dok će u međuvremenu biti odlučeno šta će biti sa Đokom Šalićem, jasno je da je Partizanova upravo rešila da se pozabavi gorućim problemima i rešava ih u hodu. 

Ono što može da predstavlja problem je činjenica da je na ovaj način potrošen veći deo budžeta za sledeću sezonu, a ona je tek počela.

PIŠE: Marko Protić

(FOTO: MN Press)


tagovi

Andreja MilutinovićBajern MinhenDžamar VilsonEdo MurićEvroligaMarko PecarskiFK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara