""
""

Istorijski ugovor potpisan na Banovom brdu!

Vreme čitanja: 1min | uto. 14.07.15. | 15:19

Rešen imovinsko-pravni status Čukaričkog na period od deset godina

Nova era na Banovom brdu. Čukarički i Opština Čukarica potpisali su ugovor o načinu korišćenja sportskog kompleksa kojim je rešen imovinsko-pravni status kluba i zaštićena državna imovina.

Kako prenosi zvaničan sajt kluba, reč je o prvom modelu ugovora između države i privatnog kluba, overenog na period od deset godina, uz mogućnost da se u zavisnosti od investicija produži za još toliki vremenski period.
Važno je da smo ugovorom zaštitili državnu imovinu, ali i interes fudbalskog kluba koji će sopstvenim ulaganjima doprineti razvoju sporta na Čukarici, kao i promociji opštine, grada i države. Opština i grad će se truditi da kao nosioci projekta pribave sve neophodne dozvole, a klub će nastaviti da ulaže sredstva u izgradnju kompleksa. Ovim ugovorom skinuli smo sa države veliki teret održavanja takvog jednog kompleksa koje je izuzetno skupo, a sa druge strane omogućili pravnu sigurnost za uložena sredstva, naglasio je Dragan Ilić, direktor Čukaričkog koji je ugovor potpisao zajedno sa zamenikom predsednika Opštine Čukarica Urošem Jankovićem.

Izabrane vesti

Cilj Brđana je da kompletnom izgradnjom sportskog kompleksa omogući nesmetan razvoj Čukaričkog i ispuni normative neophodne za takmičenja u Superligi i pod okriljem UEFA.

Inače, u drugom kolu kvalifikacija za Ligu Evrope, Čukarički u četvrtak od 20.30 dočekuje Gabalu iz Azerbejdžana i kvota na keca je 2,00, a ukoliko želite da pobedu Brđana iskombinujete sa kečevima na Partizan i Vojvodinu Kladionica MOZZART vam nudi najbolju kvotu u okviru patriotskog tiketa.

(FOTO: FK Čukarički)


tagovi

Uroš JankovićSuperligaSrbijaDragan IlićČukarički

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara