"Navijači Fluminensea"
"Navijači Fluminensea"

Italijanski velikani spopali Fluminense: Roma i Fjorentina u borbi za Marlona, Inter kvari posao Juventusu oko Dagalasa Agusta (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | uto. 17.11.15. | 14:53

Brazilski velikan će teško zadržati dvojicu supertalentovanih veznih fudbalera

Navijači Fluminensea

Koliko god izgledalo da se brazilski fudbal nalazi u krizi u zemlji fudbala svake godine "rodi" se neka nova nada i buduća zvezda. Za dva velika potencijala tamošnjeg fudbala, koja igraju za brazilski Fluminense, zainteresovani su italijanski velikani Juventus, Roma i Fjorentina.

Izabrane vesti

Kako piše dobro upućeni Đanluka di Marcio Vučica i Viola su zainteresovani za Marlona Santosa da Silvu Barbosu, vezistu rođenog 1995. godine i koji je odigrao već pozamašan broj utakmica u prvom timu Fluminensea. Njegova vrednost se procenjuje između šest i sedam milona evra, a sportski direktor Rome već je poručio da je spreman da izdvoji taj novac. Čeka se i zvanična reakcija uprave kluba sa Artemio Frankija, koja još uvek nije izašla sa konkretnom ponudom.

Stara dama je takođe rešila da malo osveži igrački kadar. Još jedna nada Fluminensea Daglas Agusto ima svega 18 godina i pod dugom je prismotrom skauta Juventusa. Dogovor između dve strane je već postignut i Juventus bi mogao brzo da završi posao, mada se navodno u kompletan posao umešao i Inter, čija bi eventualna ponuda mogla da poremeti planove četvorostrukog uzastopnog šampiona Italije.

(FOTO: Action images)


tagovi

Serija ARomaMarlonJuventusItalijaInterFluminenseFjorentinaEvropaDaglas Agusto

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara