""
""

Ivanov jedini srećan posle Širaka - trenira, smeška se i ne mari za kaznu

Vreme čitanja: 2min | čet. 18.07.13. | 13:37

"Njegov iznenadni izostanak poremetio je atmosferu u ekipi, to je neprirodna situacija, tako se ne ponaša i ne sme da reaguje profesionalac“, jasan je u poruci trener Rašović

Ako je suditi po izrazima lica, jedini fudbaler Partizana koji se zadovoljan vratio iz Jermenije je – Ivan Ivanov. Bugarski štoper došao je razdragan na jutarnji trening crno-belih u Zemunelu, sve vreme nije skidao osmeh s lica, što može da se tumači samo na jedan način: srećan je što nije igrao protiv Širaka, čime mu je otvoren put ka transferu u Bazel (Švajcarcima ne bi bilo u interesu da ga kupe da kupe pre grupne faze evropskog takmičenja da je odigrao sekund), moguće da je i dobio uverenja da je stvarno blizu odlaska iz Humske. Kad je već tako, zašto bi ga bilo briga što su crno-beli odigrali razočaravajućih 1:1.

Dok su ostali prvotimci pokunjeno izlazili na teren i u tišini odradili trening oporavka, posramljeni igrom i rezultatom u Gjurmiju, Ivanov je ostavljao utisak srećnog čoveka, iako je samo 24 sata ranije saopštio šefu struke Vuku Rašoviću i sportskom direktoru Albertu Nađu da se ne oseća fizički i psihički spremnim za prvu utakmicu drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona.

Izabrane vesti

Zbog toga će snositi posledice, a prema poslednjim informacijama sutra će se održati sastanak na kome bi Gordijev čvor o statusu Ivana Ivanova trebalo da razmrse rukovodioci u Humskoj 1.
Još nismo pričali o sankcijama koje čekaju Ivanova, ali će ih sigurno biti. Razogavaćemo i sa Ivanom i mi interno u klubu i doneti najbolju odluku. Ne za Ivanova, ne za Nađa, ne za Đurića, nego za Partizan, jer je samo on bitan“, rekao je Albert Nađ.

Direktor crno-belih podseća na dešavanja iz Jermenije i kaže da je sportski sektor doneo jedinu razumnu odluku.
Ivanov nam je dva i po sata pred utakmici saopštio da se ne oseća spremnim da igra. Jedini logičan potez šefa struke bio je da ga izostavi iz kombinacije, da ne bude čak ni među 18. Ako nije spreman da počne, nije spreman ni da uđe sa klupe. Da ga je Vuk, uprkos njegovom protivljenju, stavio u ekipu, a onda se desilo nešto loše, kao što jeste, optuživali bi nas zašto smo se odlučili na taj potez, kad nam je dečko rekao da nije spreman“, dopunio je Nađ.

Biće da jedan od većih uzročnika tog užasnog izdanja srpskog prvaka protiv Širaka baš leži u otkazanoj poslušnosti Bugarina. Iako on do sutra može da ponavlja kako nije izdao Paritzan, situacija je baš takva.
Iznenadni izostanak Ivanova poremetio je atmosferu u ekipi. To je neprirodna situacija, tako se ne ponaša i ne sme da reaguje profesionalac“, jasan je u poruci Vuk Rašović. „Ivanov i dalje ima ugovor sa Partizanom, njegovi kvaliteti su nam potrebni, ali ja ne mogu da govorim o relacijama sa Bazelom, dokle se stiglo po tom pitanju preneće vam ljudi iz kluba“.

(FOTO: partizan.rs)


tagovi

Albert NađBugarskaIvan IvanovLiga šampionaFK PartizanŠirakSrbijaSuperligaVuk Rašović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara