""
""

Iz Humske opet bljuju vatru: Liga neregularna, neće ovo tek tako proći

Vreme čitanja: 2min | pet. 09.05.14. | 09:57

„Izražavamo nezadovoljstvo radom Terzića, on više nema naše poverenje“, ističe Mile Jovičić, potpredsednik crno-belih

Zvezdan Terzić nema samo protivnike u liku čelnika Slobode već i Partizana!

Potpredsednik crno-belih Mile Jovićić otkrio je, dva dana posle sastanka Izvršnog odbora Zajednice Superlige, da sve što se dešavalo iza zatvorenih vrata u Sportskom centru u Staroj Pazovi ne odgovara onome što je predstavljeno u formi zvaničnog saopštenja.

Izabrane vesti

Višegodišnji rukovodilac kluba iz Humske 1 dodaje da je prvenstvo neregularno, ponovo ističe greške sudija u prvi plan i najavljuje da bi o poverenju Terziću trebalo da se raspravlja odmah po okončanju lige.
Partizan je na Izvršnom odboru Zajednice izrazio nezadovoljstvo radom Zvezdana Terzića, on više nema podršku našeg kluba. Činjenica je da je na zasedanju Terzić stavljao pred predstavnike klubova mandat, ali o tome ćemo tek da raspravljamo kad proću preostala tri kola takmičenja“, ističe Jovičić u razgovoru za Sport.

Njemu smeta što je u javnosti predstavljeno da su na sastanku Izvršnog odbora tekli med i mleko.
Zatvorena vrata su posebna priča, ali to je njihov stil. Ono što se dešavalo na Izvršnom odboru i šta je preneseno u javnosti nema veze sa istinom. Sve što je napisano u zvaničnom stavu nema dodirnih tačaka u odnosu na rasprave koje smo vodili i stav Partizana čije sam interese zastupao. Kad sam čitao to pisanije počeo sam da se preispitujem, gotovo mi se činilo da nisam bio tamo, što samo svedoči koliko se neke stvari „uvijaju u oblande“.

Evo šta konkretno crno-beli zameraju Terziću i vrhuški FSS.
„Partizan je nekoliko puta skrenuo pažnju na regularnost takmičenja, uz poseban osvrt na suđenje. To smo jasno i glasno ponovili na Izvšrnom odboru. Rekao sam da se neregularnost ne odnosi samo u činjenici da je neko „namestio“ utakmicu, pustio nekoga da pobedi u gostima ili nije izašao na meč u najjačem sastavu, već i u drugim parametrima. Promene lokacija i termina odigravanja mečeva, kao i činjenica da se pojedini klubovi finansiraju iz države, odnosno državnih preduzeća, dok su drugi siročad iste države. To smo reklo jasno i glasno, uz napomenu da izražavamo nezadovoljstvo radom Terzića i da on više nema naše poverenje“.

Na još jedan detalj ukazuje Jovičić.
Sloboda nije prihvatila saopštenje u celosti, a Partizan ga ne prihvata u velikoj većini, posebno drugu stavku, koja se tiče Sudijske organizacije. Samim tim, to što je napisano nije validno, niti je podržano jednoglasno, kako se gospodin predsednik Zajednice pohvalio medijima posle sastanka. Tek ćemo imati šta da kažemo. Sačekaćemo da se prvenstvo okonča, pa ćemo onda reagovati shodno situaciji. Neće ovo tek tako proći“, dodao je Mile Jovičić.

(FOTO: MN Press)


tagovi

Zajednica Super ligeSuperligaSrbijaFK PartizanMile Jovičić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara