"Regan u duelu s Mrđom"
"Regan u duelu s Mrđom"

Iz Kruševca u Ajaks? Moguće je!

Vreme čitanja: 1min | pet. 27.06.14. | 14:11

Posredstvom Marka Pantelića Obeng Regan već tri dana trenira u Amsterdamu, gde je prošao i lekarske preglede

Regan u duelu s Mrđom

Godinama smo svedoci dovođenja uglavnom loših stranaca u Superligu. Neke smo već i zaboravili, ali Obeng Regan, momak rođen 1994. godine, je jedan od izuzetaka.

Izabrane vesti

Odlični vezista kruševačkog Napretka je, prema saznanjima MOZZART Sporta, već tri dana u Amsterdamu, gde je trenirao s Kopljanicima i prošao sve lekarske preglede, a tokom vikenda će biti poznato da li će potpisati ugovor sa slavnim holandskim klubom ili će biti odlučeno da se taj posao odloži za šest ili 12 meseci (prva u redu za Regana je Crvena zvezda, čiji novi trener Lalatović je do juče sarađivao s njim u Napretku). Prema našim saznanjima, Regan je prošle poluseone bio na skeneru Ajaksovih skauta, koji su vrlo zadovoljni onim što su videli. I zaista, od dolaska iz kluba Asante Kotoko, mladi vezista pokazao je zavidno znanje i često bio najbolji na mečevima Kruševljana...

PANTELIĆ NAPRAVIO KONTAKT

Pantelić u dresu Ajaksa

Iako ovaj transfer još niko ne želi zvanično da komentariše, MOZZART Sportu je potvrđeno da je prvi kontakt između Ajaksa i Regana napravio Marko Pantelić, nekadašnji napadač Kopljanika, koji je u odličnim odnosima sa Markom Overmarsom, sportskim direktorom, i Frankom de Burom, trenerom Ajaksa.

Ostaje da se vidi hoće li njih dvojica proceniti da Regan u ovom trenutku može da zaigra za šampiona Holandije.

(Foto: STAR SPORT; Action Images)


tagovi

Obeng ReganSuperligaSrbijaNapredak KruševacMarko PantelićHolandijaEvropaEredivizijaAjaks

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara