"Hut"
"Hut"

Iz prvog lica protiv Lesterove odbrane: Oni konstantno pričaju između sebe! A tek Hut... Strašan je

Vreme čitanja: 2min | pon. 04.04.16. | 17:00

Napadač Votforda, Troj Dini, govorio je o defanzivi Lisica. Da ste špic nekog premijerligaškog kluba, ovakve biste probleme imali protiv ovih stena Klaudija Ranijerija

HutTroj Dini je uz Odiona Igaloa najbolji napadač Votforda, postigao je devet golova do sada. On je za Stršljenove igrao i u Čempionšipu ranijih sezona, pa vrlo dobro poznaje Lester sa kojim je i ove sezone dva puta ukrstio koplje.

On ističe da su ovako dobri rezultati Lisica plod ne samo dobrog napada, već pre svega odlične odbrane. Iz prvog lica je objasnio kako izgleda nositi se sa poslednjom četvorkom Lisica, ali i sa golmanom Kasperom Šmajhelom.
"Igrao sam protiv svake odbrane u Premijer ligi i mogu da vam kažem da je Robert Hut najteži protivnik koga sam sreo. On vam daje do znanja konstantno da je tu, od početka meča. On je, kao i Ves Morgan, štoper starog kova koji uživa u fizičkim elementima ove igre. Ne priča mnogo sa protivnicima na terenu, jedva da je progovorio sa mnom, ali je zastrašujuće igrati protiv njega. On udara loptu, udara vas, nije ga briga. Samo da lopta ne uđe u njegov gol", ističe Troj Dini.

Izabrane vesti

Napadač Votforda je otkrio zbog čega je odbrana Lisica tako uigrana.
"Oni konstantno pričaju između sebe. Cela odbrana ne prestaje da priča celu utakmicu. Tu uključujem i golmana Kaspera Šmajhela. Recimo, Drinkvoter ako ne čuje tačno šta mu je rečeno on se uvek vrati u odbranu i pita šta treba da radi. To je jedan od razloga što igraju tako dobru odbranu".

Dini ističe da velika snaga leži i u bekovima koji maksimalno ispunjavaju defanzivne zadatke.
"Malo je bekova koji su čvrsti u defanzivi kao Fuks i Simpson. Svi u timu znaju svoj posao, svi idu napred i nazad i veoma, veoma su vredni. Svi odrađuju svoj posao maksimalno", ističe Dini.

Naravno, defanziva Lestera ne može da prođe bez pominjanja imena Ngolua Kantea.
"Veliki problem je proći ga. A, čak i kada vam to pođe za rukom, jako je teško otresti ga se jer vam je konstantno za petama. On je definitivno najbolji defanzivni vezista redu u Premijer ligi", zaključio je Dini.

Pa vi sada vidite. Da ste napadač nekog engleskog velikana, voleli biste da propustite meč protiv Lisica.

(FOTO: Action images)


tagovi

Ves MorganTroj DiniRobert HutPremijer ligaLester SitiEvropaEngleska

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara