Ljutiti Naćov odgovor
Ljutiti Naćov odgovor

Iza kulisa: Provokator Pike i 17 crvenih za Real (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | pon. 07.05.18. | 08:39

Šta to na tribinama nisu mogli da vide, a kamere su snimile

Gomila sudijskih grešaka Alehandra Ernandez Ernandeza. Većina na Realovu štetu, s tim da je na početku Barselona izvukla deblji kraj što je znatno uticalo na nastavak meča. Geretu Bejlu sudija je oprostio. Serđiju Robertu nije, pa su Katalonci drugo poluvreme igrali sa desetoricom na terenu.

Nisu naravno bili zadovoljni, ali su znali kako da odgovore situaciji. I na terenu, a i sitnim provokacijama van njega. Đerar Pike je već doktorirao na temu kako isprovocirati Madriđane. Ni u El Klasiku nije podbacio. Sa tribina se nije videlo, ali dok su izlazili iz svlačionica Pike je prišao Naću Fernandezu i rukom pokrivši usta rekao mu nešto što je silno iznerviralo Realovog defanzica. Njegov odgovor se jasno čuo.
Kako možeš da kukaš, pa nama su već 17 puta isključivali igrače“.

Izabrane vesti

Malo je preterao, ali činjenica je da je ovo bio prvi crveni karton za Barselonine igrače posle šest za Realove. Govorimo o međusobnim sudarima naravno.

Na suđenje se požalio i Serhio Ramos rekavši da je Lionel Mesi na poluvreme izvršio pritisak na sudiju i da je ovaj poklekao. Ali je odmah dodao i da ovoj Barseloninoj tituli niko ne može da prigovori. Nije do sudija, zasluženo je izborena na terenu.

Iako to Kraljevski klub baš i nije hteo da prizna time što bi - kao što tradicija nalaže - novog prvaka pozdravio špalirom pred početak utakmice. Umesto toga, na kraju je odgovorio ko drugi neko Pike. Uzeo je mikrofon u ruke i obratio se publici.
Mi smo šampioni La lige, a Real to ne želi da nam prizna. Zato ću da zamolim zaposlene u našem klubu da nam oni naprave špalir“, apelovao je Pike, a zaposleni su se naravno sa oduševljenjem prihvatili zadatka.

 


tagovi

Naćo FernandezĐerar Pike

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara