""
""

Izgleda da je gotovo: Kolarov ide u Bešikštaš!

Vreme čitanja: 1min | čet. 09.06.16. | 15:59

Pep Gvardiola dao blagoslov

Delovalo je kao teško izvodljiv zadatak, a na kraju će Bešiktaš dobiti ogromno pojačanje iz Premijer lige u liku Aleksandra Kolarova! 

Izabrane vesti

Posle šest godina, po dve titule prvaka Engleske i u Liga kupu, te po jednog FA kupa i Komjuniti Šilda izgleda da polako dolazi kraj za srpskog levog beka u Premijer ligi. Prema višestrukim pisanjima turskih medija postignut je dogovor Bešiktaša i Kolarova oko ličnih uslova, a samo se čekala potvrda i iz vrha Sitija. I stigla je vrlo brzo, pošto je novi menadžer Građana Pep Gvardiola dao zeleno svetlo da se transfer obavi, jer se Kolarov ne nalazi u planovima za narednu godinu. 

U pitanju je, kako se navodi, jednogodišnja pozajmica, za koju će Bešiktaš platiti obeštećenje koje još nije striktno definisano. To znači da će istanbulski klub imati i drugog srpskog igrača posle Duška Tošića. U istom danu Bešiktaš je napravio dogovor i sa Torinom oko transfera kapitena Kamila Glika, kojeg će platiti oko 5.000.000 evra.

Obojica fudbalera trebalo bi da dođu na medicinske preglede tokom sledeće nedelje, kada će i Kolarov i Glik parafirati ugovore sa Crnim orlovima. 

(FOTO: Action Images)


tagovi

TurskaTorinoSuper ligSerija APremijer ligaprelazni rok leto 2016Mančester SitiKamil GlikItalijaEvropaEngleskaBesiktasAleksandar Kolarov

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara