""
""

Izjava večeri Ivana Bandalovskog: Fabrisio je otišao da postigne gol i nije se vratio! (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | čet. 10.12.15. | 23:52

"Druga stativa je ostala nepokrivena i tako smo matirani", poručio je bugarski internacionalac

Prilično dobro i sigurno tokom većeg dela utakmice igrao je Ivan Bandalovski, ali po njenom završetku nije srkrivao razočaranje, niti se libio da označi ko je uz njega dodatni krivac za treći gol Augzburga koji je Nemce poslao u nokaut fazu Lige Evrope.
"Ja sam se okliznuo pre nego što sam hteo da skočim, ali videli ste da je Fabrisio otišao da da gol i nije se vratio, pa je druga stativa ostala nepokrivena i tako smo matirani", rekao je Bandalovski.

Izabrane vesti

Bugarski reprezentativac delovao je iskreno, ali i postiđeno u razgovoru sa medijima po izlasku iz svlačionice.
"Ne znam šta da kažem posle ovakve utakmice. U karijeri nisam doživeo veće razočaranje nego večeras. Neverovatno je kako smo eliminisani, golovima u drugom minutu nadoknade prvog poluvremena i poslednjem drugog", obajsnio je Bandalovski kako je Partizan primio prvi gol, što je bio uvod u tragediju.
"Cele nedelje pričamo da ne smemo da primimo gol iz prekida i opet ga primimo. Isto kao i protiv Vojvodine iz prekida. To ne mogu da razumem. Augzburg je u prvom poluvremenu imao samo tu šansu, a mi dva zicera i nismo ih iskoristili. U drugom poluvremenu smo imali još četiri-pet i nismo ih iskoristili", smušeno je konstatovao Bandalovski.

(FOTO: Action images)


tagovi

SrbijaFK PartizanLiga EvropeIvan Bandalovskiaugzburg

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara