""
""

Iznenađenje u Škotskoj

Vreme čitanja: 1min | uto. 09.01.18. | 11:33

Falkirk pre tri dana demolirao Dandi Junajted, sada gostuje Invernesu koji oscilira poslednjih sedmica

Invernes dočekuje Falkirk, drugi put. Decembarski pokušaj odigravanja utakmice 16. kola škotskog Čempionšipa je propao usled velike količine snega koji je napadao na severu zemlje, a večeras bi jedino najavljena kiša mogla oteža uslove, ne i da ponovo odloži sudar rivala.

Izabrane vesti

Oba tima igraju promenljivo u poslednje vreme. Invernes je posle lošeg početka sezone ušao u seriju pozitivnih rezultata i od kraja septembra do sredine decembra nanizao je šest pobeda, četiri remija i jedan neuspeh, čime je isplivao iz opasne zone. Oko Nove godine pokvario je učinak, pa mu najbliži rival za mesto u plej-ofu trenutno beži šest bodova.

Vreme RB Liga Meč Tip Kvota
Uto 20:45 2374 ŠKO 2 Inverness - Falkirk kmb X2&2+ 2,05

Upravo te oscilacije Invernesa mogao bi da iskoristi probuđeni Falkirk. Naime, momci Pola Hartlija demolirali su Dandi Junajted pre tri dana s rezultatom 6:1, što je bilo veliko iznenađenje. Nedavno je pobeđen i Kvin of d Saut, što daje nadu pristalicama Falkirka da do kraja prvenstva može da izbegne plej-aut. Falkirk nije dao gol na pet vezanih gostovanja. Možda je vreme za još jedno iznenađenje i beg sa dna.

ŠKOTSKA 2 - ZAOSTALI MEČ 16. KOLA

Utorak
20.45: (2,20) Invernes (3,20) Falkirk (3,20)

*** kvote su podložne promenama

(FOTO: Action Images)


tagovi

EvropaInvernesmeđunarodni fudbalŠkotskasportsko klađenje

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara