""
""

Izvod iz matične knjige rođenih razrešio dilemu: Renato Sančes rođen pre 18 godina i 326 dana!

Vreme čitanja: 1min | sub. 09.07.16. | 17:35

Ovako, mladi Portugalac će koliko sutra imati priliku da postane najmlađi učesnik finala Evropskog prvenstva, čime će srušiti dosadašnji rekord njegovog sunarodnika Kristijana Ronalda, koji je 2004. godine u finalu protiv Grčke imao 19 godina i 150 dana

Izgleda da je stavljena tačka na blaćenje imena Renata Sančesa. Portugalski list Dario de Notisijas objavio je podatke Izvoda iz matične knjige rođenih novog pojačanja Bajerna i tako verovatno stavio tačku na sve spekulacije oko lažiranja njegovih godina. U njemu stoji da je Sančes rođen 18. avgusta 1997. godine u 15.25 i da je bio težak 2,56 kilograma, a ime je dobio po svom ocu. To znači da odlični vezista danas ima 18 godina i 326 dana.

Izabrane vesti

Čitavu polemiku oko njegovih godina pokrenuo je lisabonski Sporting, a posledni u nizu bio je francuski trener Gi Ru, koji je tvrdio da Sančez ima 23 ili 24 godine.

 Humels o Bajernovom velikom pojačanju: On je fizičko čudovište!

Ovako, Sančes će koliko sutra imati priliku da postane najmlađi učesnik finala Evropskog prvenstva, čime će srušiti dosadašnji rekord njegovog sunarodnika Kristijana Ronalda, koji je 2004. godine u finalu protiv Grčke imao 19 godina i 150 dana.

(FOTO: Action images)


tagovi

reprezentativni fudbalRenato SančesPortugalEvropaeuro 2016

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara