"Detalj s meča"
"Detalj s meča"

Izvuče se Irska, Meklin vadio kestenje (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | ned. 09.10.16. | 22:45

Moldavija je do 69. minuta imala bod u džepu, ali nije izdržala. Island lagano protiv Turske -2:0

Detalj s mečaSrbija je izdominirala u Moldaviji, Republika Irska nije. Ali jeste pobedila, jeste se provukla, iako rezultat 1:3 to ne pokazuje. Sve do 69. minuta utakmice bilo je 1:1, ali je tada pogodio Džejms Meklin i posle još jednom pa Irci kući nose tri boda koji ih vode na deobu prvog mesta u grupi D sa Orlovima.

Počelo je očekivano, ali se zakomplikovalo. Već u 2. minutu Long je pogodio i činilo se da će Irci da se prošetaju. Ali, sve je to bilo samo ne šetnja. A krivac za to je Bugaev koji je u smiraj prvog poluvremena prošpartao u kontranapadu kao da je Geret Bejl.

Izabrane vesti

Vels nije tako moćan - 1:1 za Srbiju! (VIDEO)

Tresli su se Irci sve do 69. minuta, delovalo je da će da kiksnu, da se okliznu, ali se onda ukazao Džejms Meklin. Dao je ovaj igrač VBA dva pogotka i doneo Irskoj tri očekivana boda.

Sada na vrhu grupe D jašu Srbija i Irska sa po sedam osvojenih bodova, Vels ima pet, Austrija četiri, Gruzija jedan, Moldavija nula.

A, Island je i u ovom kvalifikacijama pokazao da je ozbiljna ekipa. U trećem meču došao je od drugog trijumfa, a ovoga puta je nastradala Turska - bilo je 2:0. I to je meč rešen u provm poluvremenu. Prvo autogol Topraka, a potom i gol Finbogasona i Island deli prvu poziciju sa Hrvatskom sa sedam osvojenih bodova.

KVALIFIKACIJE ZA SVETSKO PRVENSTVO

Moldavija - Irska 1:3 (1:1)
/Bugaev 45+1 - Long 2, Meklin 69, 76/

Island - Turska 2:0 (2:0)
/Toprak 42ag, Finbogason 44/

(FOTO: Printksrin)


tagovi

Džejms MeklinEvropaIrskaMoldavijafudbalska reprezentacija Srbijereprezentativni fudbal

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara