""
""

IZVUČENE GRUPE ZA LIGU ŠAMPIONA! Roma upala u grupu smrti, Murinjo se smeje, Ibra protiv bivših

Vreme čitanja: 2min | čet. 28.08.14. | 18:43

U Monaku izvučene grupe za novu sezonu Lige šampiona

Uloge su podeljenje, sve je spremno za šou! U Monaku je održan žreb za grupnu fazu Lige šampiona i 32 najbolja kluba Evrope su raspoređeni u osam grupa. 

Izabrane vesti

Bez dileme, "grupa smrti" je ona u kojoj se nalaze Bajern, Mančester Siti, CSKA i Roma. Prva tri su i prošle sezone igrali u istoj grupi, a sada će im se pridružiti i Rimljani.  

Najbolje su prošli Portugalci. Reklo bi se da su grupe u kojima su nosioci bili Benfika i Porto najveće razočaranje i da pružaju najmanji spektakl. Klubovi koji ipak ne pripadaju krugu kandidata za osvajanje Lige šampiona. Pogotovo je dobro prošao Monako koji je izvučen iz četvrtog šešira, a biće možda i najveći favorit za osvajanje prvog mesta u grupi. 

Žreb je hteo da Zlatan Ibrahimović sa PSŽ drugi put u poslednje tri sezone igra protiv bivšeg kluba Barselone, a vratiće se i na Amsetrdam Arenu. Ajaks će opet biti pred nemogućom misijom. Neverovatno, koliko nemaju sreće...

Odlično je prošao Čelsi koji je za rivale dobio Šalke, Sporting  i Maribor. Atletiko i Juventus bi trebalo da imaju lak posao protiv Olimpijakosa i Malmea. 

Arsenal će opet odmeriti snage sa Borusijom Dortmund kao prošle sezone, a opet će se vratiti u Istanbul gde je nedavno igrao u plej-ofu protiv Bešiktaša. Aleksandar Mitrović će imati sjajnu priliku da se pokaže pred potencijalnim kupcima Borusijom i Arsenalom. 

Real i Liverpul će biti apsolutni favoriti u grupi sa Bazelom i debitantom Ludogorecom. 

GRUPE

Grupa A: Atletiko Madrid, Juventus, Olimpijakos, Malme

Grupa B: Real Madrid, Bazel, Liverpul, Ludogorec, 

Grupa C: Benfika, Zenit, Bajer Leverkuzen, Monako

Grupa D: Arsenal, Borusija Dortmund, Galatasaraj, Anderleht

Grupa E: Bajern Minhen, Mančester Siti, CSKA, Roma

Grupa F: Barselona, Pari Sen Žermen, Ajaks, Apoel. 

Grupa G: Čelsi, Šalke, Sporting, Maribor

Grupa H: Porto, Šahtjor, Bilbao, Bate Borisov


tagovi

ArsenalBajern MinhenEngleskaFrancuskaItalijaLiga šampionaLiverpulMančester SitiNemackaReal MadridŠpanijažreb Liga šampiona

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara