"FK Jagodina"
"FK Jagodina"

Jagodinci poručuju: Neka strepi Rubin

Vreme čitanja: 2min | pon. 24.06.13. | 18:56

"Ove zime u Antaliji smo se okušal isa ruskim predstavnicima. Prštaće na sve strane, šta da radimo", kaže generalni sekretar Jagodine Slavko Gajin

FK JagodinaJagodina nije imala sreće na žrebu u Nionu. Osvajač Kupa Srbije će u drugom kolu kvalifikacija za Ligu Evrope igrati protiv ruskog Rubina. Klub iz Kazanja osvojio je šesto mesto u prošlom izdanju ruske Premijer lige, a u Ligi Evrope prošle jeseni igrali su i sa prvakom Srbije Partizanom. Kao domaćini su bili boljii sa 2:0, dok je na stadionu Partizana meč završen nerešenim rezultatom – 1:1.

Ćurani su domaćini u prvom meču, koji će  biti odigran 18. jula. Jagodinci su svakako veliki autsajderi u ovom dvomeču, ali sudeći po prvim izjava objavljenim na sajtu kluba nemaju nameru da dignu belu zastavu.
"Šta da kažem izvukli smo najtežeg protivnika u našoj grupi, ali mi smo se već okušali ove zime u Antaliji sa ruskim predstavnicima. Pa prštaće na sve strane, šta da radimo. Mi moramo pokazati da smo iznenađenje našeg prvenstva, a neka oni strepe, nećemo mi“, rekao je generalni sekretar Jagodine Slavko Gajin koji je prisustvovao žrebu.

Izabrane vesti

Trener Ćurana Mladen Dodić svestan je kakvog rivala im je dodelio žreb.
"Njihovi rezultati prošle sezone, kada su izbacili Atletiko iz Madrida, idu u prilog tome da su najjači protivnik koga smo mogli da izvučemo. Sigurno da nije moglo teže. Međutim, mi nismo mogli da utičemo na žreb. Naš slab koeficijent je doneo tu grupu sa atraktivnim protivnicima. Sigurno da nas očekuje jedan spektakl ovde 18.jula, s obzirom da smo domaćini u prvoj utakmici. Želimo da pokušamo i da damo sve od sebe da prođemo i tako slavnog protivnika, koji je po svim kriterijumima favorit i protiv mnogih ekipa, pa tako i sa nama."

Fudbaler Jagodine Josip Projić obećava borbu
"Nismo imali sreće u žrebu, ali šta je tu je. Idemo da se nadmećemo sa njima, nikad se ne zna, to je fudbal. Moramo da se nadamo da možemo da se suprotstavimo njima. Spremamo se za prvu utakmicu, da probamo da kod kuće ostvarimo što bolji rezultat, pa ko zna, završio je defanzivac osvajača srpskog kupa.

(FOTO: MN Sport)


tagovi

JagodinaJosip ProjićLiga EvropeMladen DodićSrbija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara