"Gradski stadion u Novom Pazaru"
"Gradski stadion u Novom Pazaru"

Jagodinci tražili zaštitu u Novom Pazaru: Pljuvali su nas, ponižavali i vređali

Vreme čitanja: 2min | sre. 09.12.15. | 15:48

Trener Ćurana Miljojko Gošić razočaran zbivanjima u gradu sa Jošanice

Gradski stadion u Novom PazaruNa terenu sve je proteklo u sportskoj atmosferi. Novi Pazar je zasluženo pobedio i Miljojko Gošić mu je na tome čestitao. Međutim, na marginama ne baš zdrava atmosfera. Barem ne prema svedočenju šefa struke Jagodine, koji kaže da su gosti u finišu utakmice preživljavali najprizemnije provokacije domaće publike.
"Pre no što se osvrnem na utakmicu hteo bih samo da se prisetimo da smo na početku sezone na svom terenu doživeli četvrti poraz u nizu, baš od Novog Pazara, i da smo pošteno čestitali. U današnju utakmicu smo ušli jako dobro, šutirali, pogodili prečku, ali ono što je najvažnije nismo poogodili mrežu. U drugom poluvremenu domaćin je imao posed u svojim nogama i jednu grešku i posle driblinga mladog, 18-godišnjeg Frensisa mi smo primili gol. I tu bih stao", počeo je Gošić izlaganje na konferenciji za novinare odmah posle meča, da bi se potom osvrnuo na neke stvari kojima nije mesta na fudbaskim terenima.
"Moram da istaknem, poslednjih 15 ili 20 minuta smo doživeli takvo poniženje od domaćih navijača sa zapadne tribine. Ceo stručni štab je pljuvan, vređan, tražili smo čak i zaštitu i za mene je to jako bolna stvar", neraspoložen je, sasvim razumljivo, bio Gošić.

Pavlović produžio teror - Pazarci su noćna mora za Jagodinu

Izabrane vesti

Kolega iz Novog Pazara Radmilo Ivančević držao se samo fudbala.
"Ovo je za nas bila utakmica sezone protiv ekipe koja je u usponu forme. Meč je došao u trenutku kada nam je pobeda bila imperativ. Verovao sam u momke i očekivao da će uspeti da prevaziđu psihološku barijeru. Loše smo otvorili meč, ali kako se igra razvijala igrali smo sve bolje i bolje. U drugom poluvremenu smo krenuli ozbiljnije ka golu Jagodine. Po veoma teškom terenu koji je bio natopljen i posle deset dana od prvobitnog odlaganja. Tu terensku inicijativu smo uspeli da krunišemo pogotkom, a imali smo još nekoliko prilika. Za nas ova pobeda vredi više od tri boda, jer su momci shvatili da mogu da igraju fudbal. Ne bih nioga želeo da izdvajam, ova je tri boda izvojevala cela ekipa".

Pratite MOZZART i na Vajberu

(FOTO: Star Sport)


tagovi

SuperligaSrbijaRadmilo IvančevićNovi PazarMiljojko GošićJagodina

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara