""
""

Jedan, dva, tri, četiri, pet: Partizan zvao i Bojana Šaranova

Vreme čitanja: 1min | čet. 17.12.15. | 18:14

Nekadašnjem golmanu OFK Beograda daju se najveće šanse da stane među stative crno-belih

Pet kandidata za dva mesta među stativama. Posle Milana Borjana (Ludogorec), Aleksandra Jovanovića (Radnički iz Niša), Borivoja Ristića (Radnik) i Nemanje Stevanovića (Čukarički) Partizan je pikirao još jednog golmana - Bojana Šaranova (28).

Kako sad stvari stoje, upravo nekadašnji čuvar mreže OFK Beograda, izraelskog Makabija iz Haife i grčkog Ergotelisa ima najveće šanse da obuče dres kluba iz Humske 1. I to iz drugog pokušaja, krajem septembra njegov dolazak stopiran je u poslednji čas, kako bi se pružila podrška Živku Živkoviću.

Izabrane vesti

Kako su u međuvremenu čelnici Partizana shvatili da su im pojačanja neophodna u svakoj liniji tima, počev od gol-crte, posle utakmice sa Borcem iz Čačka ponovo je kontaktiran Šaranov, što je MOZZART Sportu potvrđeno i u Humskoj 1. Uz reči da je on favorit za prvog golmana u trenerskoj eri Ivana Tomića, koji će biti novi šef struke crno-belih.

Šaranov je od leta bez kluba i na Topčidersko brdo stiže kao slobodan igrač, što je povoljna okolnost za Partizan, jer ne bi morao da plaća obeštećenje, kao u slučaju Stevanovića, Borjana ili Jovanovića. Otuda kao druga najrealnija opcija, u liku rezervnog čuvara mreže, slovi Borivoje Ristić, kome je završetkom jesenje sezone istejkao ugovor sa klubom iz Surdulice.

Pratite MOZZART i na Vajberu!

(FOTO: MN Press)


tagovi

SuperligaSrbijaFK PartizanBojan Šaranov

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara