""
""

Jedna dobra i jedna loša vest za navijače Lacija

Vreme čitanja: 1min | pon. 08.06.15. | 16:33

Miroslav Klose objavio da ostaje u Rimu, ali Robin van Persi ne dolazi

Jedna dobra i jedna loša vest za navijače Lacija. Iskusni nemački napadač Miroslav Klose rešio je da ostane na Olimpiku i u prvenstvu 2015/2016, ali u Rim neće stići Robin van Persi, iako se o transferu špica Mančester junajteda spekulisalo minulih dana.

Iako u utorak puni 37 godina nemački internacionalac veruje da igrama i golovima može da doprinese pomaku Nebeskoplavih i u Ligi šampiona.
Vođen srcem, odlučio sam da odigram još jednu sezonu za Lacio. Mojoj porodici i meni prija boravak u Rimu. Grad i klub su stvarno jedinstveni. Ovom prilikom želim da podržim našeg trenera Stefana Piolija, koji je specijalna osoba. Isto važi za sve navijače Nebeskoplavih, da nastave da nas bodre na pobedničkom putu“, objavio je Klose na zvaničnom Fejsbuk profilu.

Izabrane vesti

S druge strane, mada se činilo izvesnim - naročito posle nedavne posete Rimu - šanse da Robin van Persi obuče dres Lacija svedene su na minimum.
Voleli bismo, to ne poričem, ali Robin je van našeg domašaja. Ne želimo nikog da zavaravamo tim transferom, stvarno nismo pričali sa Holanđaninom“, poručio Ilji Tare, sportski direktor Lacija.

To bi, opet, trebalo da znači i siguran ostanak srpskog reprezentativca Filipa Đorđevića na Olimpiku u narednoj sezoni.

(FOTO: Action images)


tagovi

Serija ARobin Van Persiprelazni rok 2015Miroslav KloseLacioItalijaEvropa

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara