""
""

Jeste li videli odbranu srpskog golmana? Spektakularna je (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | sre. 02.11.16. | 16:48

Aleksandar Jovanović u glavnoj ulozi

Kad je letos potpisao četvorogodišnji ugovor za Arhus, predstavljen je kao golman za budućnost. A kako sezona odmiče izgleda da su čelnici danskog kluba bili i te kako u pravu kad su letos izbrojali 215.000 evra za potpis Aleksandra Jovanovića.

Iako je i prethodno imao nekoliko zapaženih partija u tamošnjoj Superligi, 24-godišnji Nišlija je u poslednjem kolu oduševio tamošnju javnostu. Na susretu sa Esbjergom, koji je njegov klub dobio rezultatom 6:2, Aleksandar S. Jovanović je na noge digao publiku na Keres parku, intervencijom u 74. minutu susreta. Jedan fudbaler Esbjerga pokušao je sa dva metra, petom, da ga matira posle duge akcije gostiju, ali je srpski reprezentativac panterskim refleksom spasao pogodak.

Izabrane vesti

Kako na stadionu Arhusa postoje dva semafora koja na kojima se odmah “vrte” snimci najzanimljivijih detalja sa utakmice, publika je bila oduševljena kad je videla paradu Aleksandra Jovanovića, pa ga je nagradila ovacijama.

Pogledajte kako je to izgledalo…

Zbog ove odbrane, Aleksandar Jovanović je u danskim medijima dobio ocenu “sedam” i u izveštajima sa utakmica apostrofiran je kao jedan od najzaslužnijih za pobedu Arhusa, odmah iza dvostrukog strelca Spelmana.

 


tagovi

Aleksandar JovanovićArhusDanskaEvropa

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara