""
""

Jestrogol hvali naslednika u Ljubičastom: Mitar kao ja u najboljim danima

Vreme čitanja: 1min | sub. 21.12.13. | 18:34

''Ima potencijal da bude najbolji strelac PRO lige ove sezone'', uverava menadžer golgetera Anderlehta pred derbi prvenstva sa Standardom

Belgija je na nogama. Šampion u nedelju (18 časova) stiže na noge lideru tabele, a oči navijača Anderlehta uprte su u jednog čoveka – Aleksandra Mitrovića – od koga se očekuje da reši derbi sa Standardom.

Prvi duel ovih timova 27. oktobra završen je remijem (1:1), gol za velikana iz Brisela postigao je Saša Klještan na asistenciju upravo našeg reprezentativca, koji će u i Liježu biti glavna pretnja vodećem timu na tabeli PRO lige (četiri koraka ispred Ljubičastih).
''Mitar razume značaj derbija. U prvoj utakmici je propustio tri šanse i navijači su negodovali, ali on se nije obazirao, uzvratio im je golomima na sledećim susretima. Aleksandar je stalno u šansi, a kad je realizacija u pitanju, već je stigao do mog proseka iz najboljih dana u Belgiji, kad sam tresao mrežu na svaka 94 minuta. Aleksandar želi da napreduje. Ima potencijal da bude najbolji strelac PRO lige ove sezone'', uverava Nenad Jestrović, bivši as kluba sa Konstant van den Štoka i agent doskorašnjeg špica Partizana.

Izabrane vesti

Mitrović je letos za pet miliona evra napustio Humsku i preselio se u Brisel, gde opravdava uloženi novac, pošto je prvi strelac Anderlehta, postigao je devet golova na 12 utakmica.

(FOTO: Action images)


tagovi

Aleksandar MitrovićAnderlehtBelgijaEvropaNenad JestrovićŽupiler Pro liga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara