""
""

Jokić stao u polufinalu, Porzingisova trojka „za dlaku“ ušla prva! (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | ned. 19.02.17. | 02:15

Nikola eliminisao ljubimca domaće publike

Nikola Jokić je ol-star takmičenje u veštinama završio u polufinalu pošto je prvo eliminisao ljubimca domaće publike u Nju Orleansu Entonija Dejvisa u četvrtfinalu, a potom je eliminisan od Kristapsa Portzingisa! Letonac je "za dlaku" pobedio Nikolu i potom pobedio Hejvorda u finalu i osvojio titulu. 

Izabrane vesti

Takmičenje je otvorio četvrtfinalni par VolHejvord i odmah iznenađenje. Krilo Jute je zahvaljujući boljem šutu za tri poena pobedilo Vašingtonovog beka koji je bio drugi favorit. Potom je Bostonov plejmejker i prvi favorit Ajzea Tomas lagano eliminisao Devina Bukera.

A onda su na red došli veliki momci... Porzingis je bio brži od Kazinsa u driblinzima i dodavanju, a potom je posle nekoliko promašenih šuteva pogodio trojku pre Bugija. 

Jokić je imao problema sa da pogodi cilj u dodavnjima i uspeo je iz trećeg puta, pa je Dejvis bio u prednosti. Međutim, Amerikanac je promašio prvu torjku, a Jokić je pogodio i otišao u polufinale sa Porzingisom

Usledilo je prvo polufinale u kojem je bilo jako zanimljivo. Hejvord i Tomas su imali isto prolazno vreme do šuta za tri poena. Ali dalekomitni hici im nisu išli pa je Hjevord pogodio iz šestog pokušaja. 

Jokić je protiv Porzingisa opet imao probleme da probaci loptu kroz improvizovani krug za dodavanja. Letonac je prošao "iz prve" i stekao prednost u vremenu. Prvi je šutirao za tri poena i promašio. Tek što je ispalio drugi šut, stigao je i Jokić sa njegovim. Srbin je pogodio trojku iz prvog pokušaja, ali je Letonac bio za milisekund brži i njegova lopta je prva prošla kroz obruč.

Šteta...  

Porzimgis je u finalu bio perfektan. On i Hejvord su bili izjednačeni do šuta za tri poena, a Letonac je uspeo da pogodi prvu trojku i osvoji takmičenje. 

(FOTO: Action images)


tagovi

Ajzea TomasBoston SeltiksDemarkus KazinsDenver NagetsDevin BukerDžon VolFiniks SansGordon HejvordNBA ligaNikola JokićNju Orleans Pelikans

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara