Još jedan bivši zvezdaš blizu transfera u Spartu iz Praga

Vreme čitanja: 1min | pon. 25.06.18. | 23:39

Pominje se cifra od pola miliona evra

Sparta iz Praga je prošlog leta nagažovala Srđana Plavšića iz Crvene zvezde, a zimus i njegove nekadašnje saigrače Gelora Kangu i Mihaila Ristića. Ovog leta bi još jedan bivši član Crvene zvezde mogao da dođe na Letnu kao pojačanje.

Sparta želi da dovede Uroša Radakovića (24) koji je prošao Zvezdinu školu pre nego što je kao omladinac otišao u Proleter iz kojeg se preselio u Bolonju. Radaković u Italiji baš i nije imao nekog uspeha. Posle godinu i po u Bolonji gde je uglavnom igrao za mladi tim i dobio šansu da debituje za seniore u Kupu Italije, prešao je na pozajmicu u Novaru. Tamo je za šest meseci upisao samo tri meča, vratio se u Bolonju gde opet nije igrao i posle godinu dana je usledila nova pozajmica. U češku Sigmu iz Olomuca.

Izabrane vesti

To je bio pun pogodak. Radaković je postao standardan u Sigmi sa kojom je kasnije potpisao trajni ugovor. Dobrim igrama u prethodnoj sezoni, srpski štoper je došao na metu Sparte. Ima otkupnu klauzulu koja iznosi nešto više od pola miliona evra i Sparta je ozbiljno zainteresovana da plati taj novac za njega.

(FOTO: Star sport)


tagovi

Uroš RadakovićSparta Prag

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara