""
""

Još jedan potpis u Humskoj: Jovan Nišić Partizanov do 2019. (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | sub. 13.02.16. | 16:41

Talentovani centralni vezista odmah prosleđen na kaljenje u Teleoptik

Tri potpisa u petak,  jedan u subotu. U prepodnevnim časovima, na vernost Partizanu „zakleo“ se - Jovan Nišić (18), koji je posle generacijskog kolege iz „klase 1998“ Veljka Birmančevića, nešto mlađeg Dušana Vlahovića (16), ali i Miroslava Bogosavca (produžio ugovor) potpisao prvi profesionalni ugovor sa klubom iz Humske 1.

Saradnja je overena na tri godine, s obzirom da centralni vezista 5. marta postaje punoletan, a on je odmah iz omladinskog pogona prebačen na kaljenje u Teleoptik, gde će igrati pod komandnom palicom trenera Igora Spasića.
Ovo je početak ostvarivanja mojih snova. Sanjam da debitujem za prvi tim, igram večiti derbi i budem strelac na toj utakmici. To su snovi, sve ostalo je posao“, rekao je Nišić, koji je u prvoj sedmici rada bio „na oku“ šefu struke Parnog valjka Ivana Tomića, ali nije putovao na pripreme na Kipru.

Izabrane vesti

Jovan Nišić je stasao pod rukom trenera omladinaca Darka Tešovića, na čiji zahtev je i stigao u Partizan pre sedam i po godina.
Hvala Tešoviću i mojim saigračima iz generacije 1998, ne bih bio ovde da nije bilo njih. Trener nas je naučio ne samo fudbalu, već da budemo dobri ljudi, pravi sportisti. Konkretno, čitam knjige, obrazujem se, volim istoriju, jer ćemo se kad-tad naći u društvu koje nije čisto fudbalsko, te valja znati i druge teme“, kaže Nišić.

Pogledajte kompletan intervju Jovana Nišića za TV Partizan...

(FOTO: partizan.rs)


tagovi

SuperligaSrbijaFK PartizanJovan Nišić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara