""
""

Još jedna dobra vest za Zvezdu: Keln ostao bez arhitekte koji ima top u nogama! (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | pon. 25.09.17. | 17:42

Ofanzivni vezista Jarčeva Marsel Rise mora na operaciju meniskusa

Ima Vladan Milojević velike probleme pred gostovanje u Kelnu, ne zna se hoće li Milan Rodić i Milan Borjan biti spremni za iskušenja na Raj Enerdži stadionu. Ali u velikim kadrovskim problemima su i Jarčevi.

Keln je na meču protiv Arsenala ostao bez najboljeg igrača Hektora, a rival crveno-belih je potvrdio da trener Petar Šteger u narednom periodu neće moći da računa na ofanzivnog vezistu Marsela Risea.

Izabrane vesti

KVOTE ZA UTAKMICU KELN – CRVENA ZVEZDA

Veliki je to gubitak za Keln, pošto je Rise jedan od arhitekata igre Kelna. Međutim, prošle godine je povredio ligamente, pauzirao četiri meseca... Na početku ove sezone je osećao posledice, tako da je skupio svega četiri meča u Bundesligi. Često je izlazio iz igre i osećao bolove, pa je danas primljen u bolnicu u Kelnu gde će biti podvrgnut operaciji meniskusa.

Veliki uticaj je u prethodnim sezonama nekadašnji mladi reprezentativac Nemačke imao na igru Kelna. Izovdio je sve prekide, dao i sjajan gol u sudaru sa Borusijom iz Mehengladbaha... Kako bilo Keln će sa adutom manje krenuti sa Crvenom zvezdom.


tagovi

EvropaJonas HektorKelnLiga EvropeMarsel Rise

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara