""
""

Judo: Ako Zvezda bude igrala na Fajnal foru u Beogradu sledeće godine...

Vreme čitanja: 1min | ned. 28.05.17. | 11:46

Košarkaš Fenerbahčea kao MVP finalnog turnira dao je intervju za sajt Evrolige i govorio o atmosferi. A tu nije mogao da zaobiđe crveno-bele

Ključni čovek Fenerbahčea u pohodu na osvajanje Evrolige bio je Ekpe Judo. Pružao je fantastične partije u Istanbulu, a u polufinalu protiv Real Madrida bio je blizu tripl-dabla sa indeksom korisnosti 36. Zasluženo je bio MVP završnog turnira.

Kao istaknuti član osvajača prvog mesta dao je intervju za sajt Evrolige u kom je govorio o proslavi titule prvaka Evrope. 

Izabrane vesti

I tu se, između ostalog, dotakao i srpskog predstavnika u ovom takmičenju Crvene zvezde.
"Bila je to sjajna proslava. Neverovatna. Nešto što nema cenu. Nikada to neću zaboraviti. Celu večnost smo slavili po svlačionici i areni. Naši navijači su ostali u areni, pevali su. To je bio poseban vikend za mene i tim. Mislim da je sledeći Fajnal for u Beogradu, Srbiji... Ako Crvena zvezda bude igrala na Fajnal foru, verovatno će (atmosfera) biti slično. Definitivno smo se jako dobro proveli", rekao je Judo za sajt Evrolige.

Očigledno su mu najvijači Crvene zvezde ostali u sećanju. Zvezda je u Pioniru slavila protiv sadašnjeg prvaka Evrope s 75:73 uz čuvenu blokadu Ognjena Kuzmića upravo nad Judom u poslednjoj sekundi meča.

(FOTO: MN Press)


tagovi

TurskaSrbijaFenerbahče BekoEvropaEvroligaEkpe JudoFK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara