""
""

Junajted aktivira klauzulu u Lorisovom ugovoru i dovodi ga za „siću“

Vreme čitanja: 1min | ned. 10.05.15. | 13:20

De Hea će najverovatnije put Madrida

Golman Totenhema Ugo Loris mogao bi naredne sezone da brani u Mančester junajtedu, prenose mediji na Ostrvu. Kako se navodi, menadžer Luj van Gal ozbiljno je zagrizao za kapitena reprezentacije Francuske jer ovaj u svom ugovoru ima interesantnu klauzulu koja kaže da može da napusti Vajt Hart Lejn za "svega" 20.000.000 evra ukoliko klub ne obezbedi plasman u Ligu šampiona.

Kako Totenhem više nema nikakvih šansi da se domogne elite, izvesno je da će Loris ovog leta razmatrati ponude drugih klubova, a Junajted je, navodno, za sada najkonkretniji u nameri da ga dovede. 

Izabrane vesti

Ukoliko se transfer realizuje, to bi značilo da bi trenutno prvi čuvar mreže Đavola David De Hea najverovatnije napustio klub, pošto ne želi da produži ugovor koji mu ističe naredne godine. De Hea se već duže vreme pominje kao moguća zamena za Ikera Kasiljasa u Real Madridu.

Loris je član Totenhema od 2012. godine, a prethodno je branio za Nicu i Lion. Za selekciju Francuske nastupio je 65 puta. Među Pevce je stigao za 15.000.000 evra.

(foto: Action Images)


tagovi

Ugo LorisPremijer ligaletnji prelazni rok 2015EvropaEngleska

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara