""
""

Junajted dogovorio Orijea za 30.000.000, čeka se još presuda zbog napada na policajca

Vreme čitanja: 1min | sre. 02.08.17. | 09:11

Samo francuski sud može da spreči transfer na Old Traford

Brojni francuski i ostrvski mediji objavili su da su se Mančester Junajted i Pari Sen Žermen sporazumeli oko transfera Serža Orijea (24) na Old Traford. Reprezentativac iz Obale Slonovače trebalo bi da stigne na Ostrvo za obeštećenje od 30.000.000 evra i postane četvrto veliko pojačanje Crvenih đavola posle Viktora Lindelefa, Romelua Lukakua i Nemanje Matića.

Izabrane vesti

Problem je, međutim, što transfer ne može da bude ralizovan u skorije vreme, jer Orije ne može da uđe u Ujedinjeno Kraljevstvo. Naime, njemu se u Francuskoj još sudi zbog napada na policajca u jednom pariskom noćnom klubu prošlog septembra. On je već osuđen na zatvorsku kaznu zbog tog incidenta, ali se posle presude žalio i sada čeka ishod tog postupka koji se očekuje sledeće nedelje.

Zanimljivo, Orijeu su britanske vlasti u novembru prošle godine prvo zabranile ulazak u Veliku Britaniju na meč Lige šampiona sa Arsenalom, ali su potom popustile i izdale mu vizu. Zbog svega toga, Žoze Murinjo će morati još malo da sačeka solidnog desnog beka koji je izgubio mesto u Parizu posle dolaska iskusnog Danija Alvesa.

Sam Orije je odlično prošao u celoj priči. Tamnoputi desni bek potpisaće četvorogodišnji ugovor sa velikanom sa Old Traforda, a godišnje će zarađivati 5.000.000 evra. Što je mnogo važnije, klasičan je desni bek i svakako bolja opcija od kvalitetnog, ali već isluženog Antonija Valensije

(FOTO: Action Images)


tagovi

EngleskaPari Sen ŽermenPremijer ligaSerž OrijeTransferi

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara