""
""

Juve skinuo s grbače pijavicu Paolina posle 22 godine?!

Vreme čitanja: 2min | sub. 01.07.17. | 19:19

Jeste li znali da je ovaj čovek sve do danas bio igrač Stare dame?

Ni mnogi najzagriženiji navijači Juventusa s ovih naših prostora sigurno nisu znali da on i dalje duži crno-beli dres torinske Stare dame - Paolo De Ćelje! E pa od danas, više nije tako. Posle pune 22 godine iskusni krilni fudbaler i nekadašnji mladi reprezentativac Italije, napustio je redove šestostrukog uzastopnog šampiona, pošto mu je konačno istekao ugovor.

Izabrane vesti

I kao što mnogi od vas sigurno nisu znali da je De Ćelje sve ove poslednje godine pod ugovorom sa Juveom, tako verovatno ni oni najverniji navijači crno-belih u Torinu ili širom Italije sve ove godine nisu znali zbog čega Juventus produžava ugovor sa njim.

Ostaće to neka vrsta večne dileme za sve nas...

De Ćelje je stigao na ondašnji Dele Alpi 1995, kada mu je bilo svega devet godina. Pošto je uspeošmo prošao školovanje u Juveovoj akademiji u prvotimca je promovisan 2006, one godine kada je klub izbačen u Seriju B. Već naredne je otišao u Sijenu na pozajmicu, pa je Stara dama da bi ga vratila morala da plati 3.500.000 evra za polovinu njegovog ugovora. Pet narednih sezona bio je u Torinu, da bi onda krenuo na putešestvije bez povratka. Pozajmica za pozajmicom. Đenova, Parma i na kraju Marselj. 

Svoj najbolji meč u karijeri odigrao je upravo u dresu Parme i to protiv Intera 2014, kada je postigao dva gola u trijumfu od 2:0. 

Paolino se vratio u Torino u leto 2016. Alegri nije računao na njega, ali ovaj odbio transfere u Krotone i kasnije u Pizu. Zbog toga je izbačen iz tima i više se nije vraćao. Danas je samo zvanično obavešten od strane Juventusa da mu je ugovor istekao. Posle 22 godine iza njega je ostalo 100 utakmica za prvi tim, četiri Skudeta i po dva domaća Kupa i Superkupa.

Nećete verovati - Paolu De Ćeljeu je tek 30 godina... 


tagovi

Serija APaolo de Ćeljemeđunarodni fudbalJuventusItalijaEvropa

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara