""
""

Juventusov sledeći korak je paket iz Bajerna

Vreme čitanja: 2min | pon. 06.06.16. | 09:56

Posle dovođenja Danija Alvesa, Stara dama ima još jedan vrlo ambiciozan plan

Da li se to u Juventusu spremaju za napad na Ligu šampiona? Mnoge činjenice ukazuju na to... Već jak tim koji na domaćoj sceni nema konkurenciju je ojačana sjajnim Danijem Alvesom, a sledeći plan Bjankonera je dovođenja tandema pojačanja iz Bajerna.

Izabrane vesti

Juventus želi Marija Gecea i Mehdija Benatiju. Pregovori sa Bavarcima i dovođenjem pomenutog tandema će u narednim nedeljama biti fokus Juventusove uprave na fudbalskoj piajci.

Nije novost da se Juve interesuje za Geca i Benatiju. Još prošlog leta je Stara dama pokušavala da dovede Gecea, ali je on tada ostao u Minhenu nadajući se da će se nešto promeniti u njgovom statusu kod Pepa Gavrdiole. Pogrešio je i izgubio još jednu godinu. Sada Gvardiola više nije u Minhenu, ali jeste Karlo Anćeloti koji je Geceu poručio da mu je bolje da se preseli u neki novi klub... Juve traži „trekvartistu“ poput Gecea i najteži deo zadatka će biti ubeđivanbje Nemca da se preseli  Torino. Posle toga će biti lakše napraviti sporazum sa Bavarcima.

Mnogo lakša operacija bi trebalo da bude dovođenje Mehdija Benatije. Marokonac je razočarao u Minhenu i nikada nije ponovio partije iz Udinezea i Rome. Međutim, Bepe Marota i dalje veruje u njegove kvalitete.Kao što je to bio slučaj sa Barzaljijem koji u Nemačkoj nije bio cenjen, a u Juventusu je postao jedan od najboljih štopera u Evropi. Ni Benatija nema ništa protiv prelaska u Juve, a najverovatnije je da će ga Italijani dovesti na pozajmicu s pravom otkupa. 

(FOTO: Action images)


tagovi

Serija ANemackaMehdi BenatijaMario Geceletnji prelazni rok 2016JuventusItalijaEvropaBajern Minhen

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara