""
""

Juventusova ponuda uzmi ili ostavi: Bajernu 16.000.000 evra, igraču 3.600.000 godišnje

Vreme čitanja: 1min | pon. 27.06.16. | 14:06

Stara dama čeka odgovor

Iako dovođenje štopera nije prioritet, Juventus želi da se obezbedi kako sledećeg leta ne bi bio pod pritiskom da kupuje brzo i skupo. Juve ima Barzaljija, Bonućija, Kjelinija i mladog Ruganija, ali narednog leta će sigurno morati da dovede još jednog štopera jer bi Barzalji mogao da okači kopačke o klin.

Izabrane vesti

Zato su čelnici Stare dame rešili da na vreme krenu u potragu za štoperom i vrše pritisak na Bajern da im proda Mehdija Benatiju. Još dok je nosio dres Rome, Bentaija je bio velika želja Stare dame, ali su tada doveli Ogbonu. U Minhenu nije opravdao očekivanja i bliži je odlasku nego ostanku. Roma želi da ga vrati, ali Juventus ima ozbiljnije planove. I konkretnu ponudu.

Stara dama nudi Bajernu 16.000.000 evra za reprezentativca Tunisa. To je deset miliona manje od onoga što je platio Bajern pre dve godine. Ipak, dolaskom Humelsa se stvorila gužva na štoperskim pozicijama i Benatija je najbliži izlaznim vratima. Prva ponuda Juventusa je podrazumevala pozajmica s otkupom za 18.000.000 evra, ali Bavarci žele da e Benatijin status reši već ovoga leta. Sada je ponuda iz Torina poboljšana i čeka se odgovor Nemaca. Benatiji je ponuđen ugovor vredan 3.600.000 godišnje za četiri sezone.

Benatija bi u Juventusu zamenio Martina Keseresa kojem je istekao ugovor…

(FOTO: Action images)


tagovi

Serija ANemackaMehdi Benatijaletnji prelazni rok 2016JuventusItalijaBajern Minhen

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara