Kad sudi Bognar, Videoton ne pobeđuje...

Vreme čitanja: 2min | sre. 11.04.18. | 10:45

Sastav Marka Nikolića nalazi se u sjajnoj formi, a blistaju zimska pojačanja Stefan Šćepović i Sabolč Hušti

Pojačanja u zimskom prelaznom roku su pun pogodak. Videoton je u Stefanu Šćepoviću i Sabolču Huštiju očigledno dobio ono što mu je nedostajalo, gol više i iskusnog fudbalera sposobnog da zadrži loptu i udeli poneku asistenciju. Videlo se to minulog vikenda u stradanju Ujpešta, koji je počišćen na Pančo areni, pa puleni Marka Nikolića večeras u zaostalom meču 21. kola puni samopouzdanja izlaze na megdan braniocu titule Honvedu.

Domaćin se odavno oprostio od mogućnosti da odbrani tron, jer nije ni blizu prošlogodišnjeg nivoa. Honved je nedavno ispao u četvrtfinalu kupa, u kome je, s obzirom na imena polufinalista, mogao do trofeja i vize za evroscenu. Ovako mu do kraja prvenstva preostaje borba za treću poziciju sa Debrecinom, Pakšijem i Ujpeštom. Sa druge strane, Videoton je iz nacionalnog kupa ispao još u šesnaestini finala od drugoligaša Vaca, pa je odavno usmeren samo na prvenstvo i osvajanje titule. Ferencvaroš je tri boda daleko, ali uz meč više, pa bi se sastav iz Sekešfehervara eventualnom pobedom izjednačio na vrhu na najtrofejnijim klubom u zemlji.

Izabrane vesti

Videoton u proseku postiže dva gola na gostovanjima, a na tri minula ligaška duela je sačuvao mrežu. Na mečevima Honveda pada najviše golova, čak 3,25 u proseku, pa očekujte pogotke na obe strane. Nekima će možda pomoći i informacija da meč sudi Tamaš Bognar, arbitar koji je tri puta delio pravdu na duelima današnjih rivala i Videoton je samo jednom remizirao, dok je Honved dva puta slavio.

Vreme RB Liga Meč Tip Kvota
Sre 18:00 2806 MAĐ 1 Honved - Videoton tgg gg3+ 2,05
Ukupna kvota2,05

MAĐARSKA 1 - 21. KOLO (ZAOSTALI MEČ)

Sreda
18.00: (3,80) Honved (3,45) Videoton (1,90)

*** kvote su podložne promenama

Foto: Shutterstock


tagovi

VideotonHonvedsportsko klađenjeMarko NikolićStefan ŠćepovićSabolč Husti

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara