""
""

Kakav promašaj od igrača - Džek Vilšir! (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | sub. 01.10.16. | 18:28

Celo Ostrvo se smeje bivšem vezisti Arsenala

I jednom trenutku kada se pojavio u Arsenalu i pružao dobre igre, pretenciozni Englezi su poredili Džeka Vilšira sa Zinedinom Zidanom. U najmanju ruku su od njega očekivali da postane novi Pol Gaskojn. Kreativan vezista koji je odstupao od stereoptipa o engelskim plemjkerima.

Izabrane vesti

Međutim, frizure, cigarete, povrede i ostalo su zamenili golove i asistencije kada se pričalo o Vilširu poslednjih godina. Čak je i Arsen Venger izgubio strpljenje i poslao ga na pozajmicu u Bornmut poslednjeg dana letnje fudbalske pijace.

Dočekan kao ogromano pojačanje i veliko ime (iako se ne tako davno na društvenim mrežama sprdao sa Bornmutom kao klubom), Vilšir nije do sada uradio ništa što bi impresioniralo navijače kuba s juga Engleske. Štaviše, mnogi se pitaju da li za ovakvog Vilšira ima mesta u prvih 11 Bornmuta. U pet utakmica nije upisao nijedan gol ili asistenciju, a danas je došao u centar pažnje cele Engleske.

Bornmut je gostovao Votfordu. Dva puta je vodio i dva puta su domaći stizali do izjednačenja. U 73. minutu je Bornmut imao sjajnu priliku da i treći put povede i možda noakutira Votford. Vilšir je ostao sam kao duh na drugoj stativi, ispred sebe je imao prazan gol ali je sa pet metara u uspeo da šutira u spoljni deo mreže. Dovoljno da na Ostrvu postane Mister Promašaj.

 

(FOTO: Action images)

 


tagovi

Premijer ligaEvropaEngleskaDžek VilširArsenal

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara