Kapitalan udarac Falija Ramadanija: Uzeo najtraženijeg trenera Evrope i štopera od 70.000.000 evra!

Vreme čitanja: 2min | čet. 26.04.18. | 10:43

Mogli bi u paketu kod Romana Abramoviča

U ovom trenutku je malo trenera koji su na tako dobrom glasu u Evropi kao što je to Mauricio Sari. Italijan radi sjajan posao u Napulju i došao je na korak od svrgavanja Juventusa i osvajanja senzacionalne titule sa Napolijem. A posle toga bi sve to mogao da debelo naplati na nekom drugom mestu…

Sada je dobio agenta koji mu otvara mnoga vrata širom Evrope. Vest iz Italije glasi da je Fali Ramadani novi menadžer Mauricija Sarija.

Izabrane vesti

Ramadani je na Apeninima postao jedan od najuticajnijih agenata, a dodavanje Sarija na listu klijenata mu dodatno podiže rejting.

Sari još nije prelomio da li će i naredne sezone sedeti na klupi Napolitanaca jer nema čvrste garancije od gazde De Laurentisa da će mu obezbediti adekvatna pojačanja. Zbog toga bi harizmatični stručnjak mogao da napusti klub na kraju sezone, a prethodnih meseci se pominjao kao želja bogatijih klubova poput Čelsija, Arsenala, Pari Sen Žermen, pa čak i Milana i Juventusa. Takođe, mnogi Italijani bi ga rado videli na klupi reprezentacije.

Saradnja sa Ramadanijem mu otvara prostor za prelazk u neki od bogatijih klubova u kojim bi finansijski prošao mnogo bolje u Napulju.

Pored Sarija, Ramadani je odnedavno postao i agent verovatno najskupljeg Napolijevog fudbalera - Kalidua Kulibalija. Jedan od najtraženijih štopera Evrope je prešao u jato Ramadanijevih klijenata i postao najzvučnije ime u toj plejadi. Senegalac čija je otkupna klauzula 70.000.000 evra je već dugo vremena na meti Čelsija koji bi narednog leta mogao da aktivira klauzulu. Ramadani je prethodnih sezona često poslovao sa Napolijem i realizovao transfere Maksimovića, Roga i Milića u klub sa juga Italije.

Ramadani je prethodnih godina prešao put od menadžera koji je kontrolisao Balkan do jednog od najmoćnijih na Apeninima. Poslednjih godina je pravio neke velike poslove i na Ostrvu poput transfera Markosa Alonsa u Čelsi što podgrejava spekulacije da bi Sari i Kulibali mogli da završe na Stamford Bridžu u paketu. Pre Alonsa, Ramadani je u Čelsi realizovao transfere Danila Pantića i Marka Marina.

Na spisku Ramadnijevih klijenata se od zvučnih imena nalaze i Samir Handanović, Luka Milivojević, Panajotis Retsos, Matija Nastasić, Ivan Perišić, Nikola Kalinić, Stevan Jovetić, Adem Ljajić, Ljubomir Fejsa, Luka Jović

(FOTO: Action images)

 


tagovi

Fali RamadaniMauricio SariKalidu Kulibali

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara