"Jojic slavi sa dvostrukim strelcom Obamejanom"
"Jojic slavi sa dvostrukim strelcom Obamejanom"

Kapiten Borusije zavidi Jojiću: Igram fudbal 17 godina i nisam postavio nikakav rekord, a on uđe u istoriju za 17 sekundi

Vreme čitanja: 1min | sub. 15.02.14. | 21:06

Sebastijan Kel i Nuri Sahin hvale srpskog vezistu

Jojic slavi sa dvostrukim strelcom ObamejanomTreptaj oka i Miloš Jojić je osvojio srca navijača Dortmunda. A čini se i simpatije saigrača, koji ga hvale posle sjajnog debija za Milionere. Novajlija u dresu Milionera upisao se u istoriju Bundeslige kao rezervista koji je najbrže zatresao mrežu (posle svega 17 sekundi na terenu) i time izmamio osmeh na lice kapitena Sebastijana Kela.

Iskusni vezista (34), koji za sobom ima 31 utakmicu u reprezentaciji Nemačke, učešća na dva Svetska prvenstva, osvojio tri Salatare i jedan kup, priznao je da zavidi doskorašnjem vezisti Partizana.
Moja profesionalna karijera traje 17 godina i za to vreme nisam postavio nijedan rekord, a Miloš je postigao gol za samo 17 sekundi i tako ušao u istoriju“, smeškao se posle meča Kel.

Izabrane vesti

Nemački mediji prenose da je Miloš Jojić po izlasku iz svlačionice delovao začuđeno i ponosno, ali od njega nisu uspeli da dobiju izjavu, jer još nije usavršio jezik, pa su za komentar zamolili Nurija Sahina, a on uzvratio kako će zajedno sa saigračima učiniti sve da bi Srbinu omogućio što bolji tretman na Vestfalenu.
Izuzetno sam zadovoljan njegovom igrom. Želim da mu pomognem da se što pre prilagodi u Dortmundu“, rekao je Sahin.

Inače, kako je Milošu Jojiću uspelo da na svakom debiju postigne po gol pročitajte OVDE.

(FOTO: Action images) 


tagovi

Borusija DortmundMiloš JojićEvropaSebastijan KelNemacka

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara