"Karager"
"Karager"

Karager užasnut ponašanjem Plavaca: Njihova reakcija kod crvenog kartona je sramna i tužna

Vreme čitanja: 2min | čet. 12.03.15. | 08:53

"Isključenje je bilo velika nesreća. To nije bio crveni karton", istakao je bivši igrač Liverpula

KaragerDok je igrao za Liverpul, Džejmi Karager se mnogo puta borio sa Čelsijem na terenu. Sada kada je stručni konsultant na Skaj Sportsu, odlučio je da tu borbu prebaci van stadiona, na televiziju. Naravno, kao i veći deo svetske fudbalske javnosti, bivši as Redsa je morao da prokomentariše onaj crveni karton koji je dobio Zlatan u remiju Plavaca i PSŽ-a na Stamford Bridžu.
"Isključenje je bilo velika nesreća. To nije bio crveni karton", istakao je bivši defanzivac engleskog nacionalnog tima.

Karager je pobornik teorije da je Ibrahimović pokušao da skloni nogu prilikom starta nad Oskarom, zbog koga ga je sudija Kujpers i isključio.
"Zlatan je probao da skloni nogu. Pogledajte u njegovo i Oskarovo stopalo, u istoj su visini, ako Brazilčevo nije i iznad. Da je sudija to video iz drugog ugla, možda bi i odluka bila drugačija", rekao je Džejmi.

Izabrane vesti

Ono što je najviše "zabolelo" Karagera je ponašanje izabranika Žozea Murinja, koji su odmah posle tog duela opkolili sudiju Kujpersa i praktično se drali na njega.
"Reakcija Čelsijevih igrača je sramna i tužna. To je nešto što Murinjovi timovi unose u igru. Oni jednostavno tako reaguju, ovo nije izuzetak. Možda je u sudijinu glavu ušlo ono što je Žoze pričao na pres konferenciji. Njegovi timovi će uvek biti poštopvani, ali nikada voljeni, zbog ovakvih situacija. On pobeđivanje prenosi na novi nivo. Reakcija nekih igrača je stvarno uticala na sudijsku odluku i Murinjove reči su imale uticaja".

(FOTO: Action images)


tagovi

Zlatan IbrahimovićPari Sen ŽermenLiga šampionaEvropaEngleskaDžejmi Karagercrveni kartonČelsiBjorn Kujpers

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara