""
""

Kasalica naterao suze na oči Bajkoviću

Vreme čitanja: 2min | sub. 15.03.14. | 21:09

Iskusni golman kaže da mu je malo falilo da zaplače, a crnogorski reprezentativac otkriva da je imao osećaj da će prekinuti golgeterski post posle 196 dana

Najviše razloga za slavlje posle minimalnog trijumfa na Kragujevčanima je imao golman Crvene zvezde Boban Bajković. Dugogodišnji čuvar mreže crveno-belih je danas proslavio 29. rođendan, a na poklon je dobio tri boda i tortu od navijača. Posle meča nije krio zadovoljstvo…
Najsrećniji sam čovek na svetu. Hvala svima, saigračima, stručnom štabu, navijačima. Izdržao sam nekako da ne zaplačem, ali su mi se oči napunile suzama. Ovo ne može nigde da se doživi, osim u Zvezdi. Preplavile su me emocije, deset godina sam u klubu i ovo je moja kuća. Nadam se da ću u maju takođe imati razloga za slavlje”, istakao je Bajković posle utakmice.

Posebnu zahvalnost Bajković duguje strelcu pobedonosnog gola Filipu Kasalici.
“Hvala Kasalici, poklonio mi je najlepši poklon za rođendan. Nije bilo lako, mučili smo se do pred kraj, ali ovakvim pobedama se dolazi do trofeja. Želimo titulu i nekada mora i ovako da se dođe do bodova. Zaboravljamo Radnički i okrećemo se narednom protivniku, Donjem Sremu. Ponavljam da sam najsrećniji čovek na svetu danas. A još većem slavlju nadam se u maju”, rekao je Bajković.

Izabrane vesti

Kasalica ove sezone ne igra na očekivanom nivou. Imao je i problema sa povredama, a današnji pogodak mu je bio prvi posle 196 dana golgeterskog posta. Zanimljivo je da je mrežu prethodni put zatresao baš protiv Radničkog u Kragujevcu.
“Mnogo teška utakmica. Znali smo da prethodni ubedljivi poraz Radničkog nije realan odraz njihovih kvaliteta. Pokazali su se kao veoma čvrst protivnik, nisu se previše trudili u napadu, ali su zato u defanzivi bili veoma disciplinovani. Uspeli smo da probijemo njihov blok i zabeležimo veoma bitan trijumf. Mora nekada i na ovaj način da se pobedi. Naš cilj je osvajanje prvenstva i ovakvi susreti iako teški i neizvesni na kraju mogu da budu odlučujući, nemam ništa protiv da do kraja sezone sve protivnike pobedimo minimalnim rezultatom”, rekao je Kasalica.

Ipak, crnogorski reprezentativac ne ističe individualni učinak u prvi plan…
“Tokom zagrevanja sam imao osećaj da ću postići pogodak. Trener mi je ukazao priliku i smatram da sam mu se na pravi način odužio. Takođe, uveren sam da čak i da nisam zatresao mrežu, da bi to neko drugi uradio u preostalih 15 minuta. Imali smo prilika da rešimo utakmicu i ranije, ali nismo. Možda je ovako slađe. Nastavili smo pobednički niz, sledi nam malo odmora, a onda priprema za meč sa Donjim Sremom“, poručio je Kasalica.

(FOTO: Star sport)


tagovi

SuperligaSrbijaFilip KasalicaFK Crvena zvezdaBoban Bajković

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara