""
""

Kasalica o pozivu Zvezde: Emocije su proradile, mogu mnogo da pomognem

Vreme čitanja: 1min | sre. 15.07.15. | 09:19

„Spreman sam da detaljnije pregovaramo“, poručuje brzonogi napadač

„Mungos“ iz Užica je ponovo pred Zvezdinim vratima. Vest o interesovanju crveno-belih za Filipa Kasalicu dobila je potvrdu iz usta čoveka koji se tokom prvog mandata u Ljutice Bogdana specijalizovao za utakmice visokog napona.

U razgovoru za Sport Filip Kasalica je priznao da je dobio poziv Crvene zvezde i da narednih dana očekuje finiširanje transfera. On bi trebalo da pojača konkurenciju na krilnim pozicijama, kao i u samom špicu, posebno, jer je Džošua Parker pred odlaskom.
„Poziv me je iskreno iznenadio, a kod mene su proradile emocije prema voljenom klubu. Spreman sam da detaljnije pregovaramo i smatram da mogu znanjem i iskustvom da pomognem u ispunjavanju rezultatskih ambicija Crvene zvezde“, rekao je za Sport Filip Kasalica.

Izabrane vesti

Posle 18-mesečnog boravka u Crvenoj zvezdi za koju je dao 15 golova Kasalica se otisnuo u Južnu Koreju. Početak u Ulasanu je bio dobar, ali promena trenera uticala je na njegov status.
„Uslovi za život u Južnoj Koreji su bili super, a u januaru je došlo do promene trenera. Nisu me ustili na pozajmicu u Katar, tvrdeći da sam im potreban. I onda se dogodi da postignem gol, a sledeći meč počnem na klupi. Insistirao sam da se sporazumno rastanemo“, dodao je Kasalica.


tagovi

SuperligaSrbijaMiodrag Grof BožovićFilip KasalicaEvropaDžošua ParkerFK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara