Kasano: Lautaro je bolji od Ikardija! Radi za ekipu, a Ikardi je kao Inzagi i jedino ume da postigne gol

Vreme čitanja: 1min | pon. 08.04.19. | 14:20

Bivši napadač veruje da mlađi Argentinac treba da igra u startnoj postavi intera

Mauro Ikardi se vratio u tim Intera baš u trenutku kada se njegov naslednik Lautaro Martinez povredio, pa je bivši kapiten imao sigurno mesto u startnih 11. Iako je Ikardi odmah po povratku u timu odigrao odličan meč protiv Đenove, juče je protiv Atalante podbacio.

Nekadašnji interov napadač Antonio Kasano smatra da Lautaro Martinez zaslužuje šansu u prvih 11 pre Ikardija. Naravno, kada se oporavi od povrede.
“Lautaru dobro ide. Ima samo 20 godina i treba da igra više jer je bolji od Ikardija. Ikardi samo postiže golove i to je to. Ako ne postigne gol, onda to znači da nije uradio ništa. Kada ne postigne gol, onda nema nikakve koristi od njega. Postoje napadači koji postiću golove i oni koji postižu golove i rade za ekipu”, smatra Kasano.

Izabrane vesti

On tvrdi da Spaleti više voli napadače kao što je Martinez.
“Inter igra u formaciji 4-2-3-1 što znači da ima mesta za samo jednog napadača. A Ikardi i Lautaro ne mogu da igraju zajedno. Da je bilo do Spaletija, verujem da bi on savio Martineza jer preferrira napadače koji rade za tim. Mislim da kod Spaletija ne bi igrao ni Pjontek. Spaleti voli napadače kao što su Džeko, Benzema ili Levandovski, dok je Ikardi više kao Inzagi”.

(FOTO: Reuters)


tagovi

Mauro IkardiLautaro MartinezAntonio Kasano

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara