""
""

Katai dobija partnera s Marakane - Petković položio španski test

Vreme čitanja: 1min | pon. 06.03.17. | 13:28

„Predstavnici španskih klubova su zadovoljni otišli sa derbija, videćemo šta će biti narednih dana“, kaže za MOZZART Sport menadžer Zoran Stojadinović

Dobra partija u 153.večitom derbiju, i pored toga što je pre gola Uroša Đurđevića mogao i morao bolje da reaguje, mogla bi Marku Petkoviću da otvori vrata španske Primere. Čak i da ga ponovo spoji sa starim znancem sa Marakane – Aleksandrom Kataijem.

Predstavnici španskih klubova, Alavesa i Betisa, uživo su gledali duel beogradskih rivala i zadovoljni napustili najveći srpski stadion. Na njihovom radaru bio je desni bek Crvene zvezde, koga imaju u evidenciji još iz vremena kada je kao mladi reprezentativac Srbije vojevao sa selekcijom Španije.
„Ne mogu da kažem o kojim klubovima je reč. Ali sve će se znati u narednih meseci dana. Vrlo su zadovoljni onim što su videli... Petković je dobro odigrao, imao je taj trenutak opuštanja ili dekoncentracije kod izjednačujućeg gola Partizana... Ali bio je aktivan na obe strane terena. Videćemo šta će biti“, rekao je u razgovoru za MOZZART Sport  poznati srpski menadžer Zoran Stojadinović.

Izabrane vesti

Na povećanje interesovanja za Marka Petkovića sigurno je uticala i činjenica da 25-godišnjem desnom beku u junu ističe ugovor sa Crvenom zvezdom. Odnosno da zainteresovani klub neće biti u obavezi da plate Crvenoj zvezdi obeštećenje.


tagovi

Zoran StojadinovićSuperligaSrbijaPrimeraMarko PetkovićEvropaBetisAleksandar Katai

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara